Кошница с подаръци и поздравителен адрес от кмета Неджми Али получи всеки един здравен работник в община Джебел.

„В условията на пандемия всички сме подложени на тежки изпитания. Признанието на обществото към вас, вашите труд и усилия, е най-големият подарък за професионалния ви празник. Радвам се, че имам огромната чест днес да ви кажа за пореден път: Благодаря ви!“, бе част от посланието на кмета към медиците.

30 са лекарите, медицинските сестри и стоматолозите, които работят на територията на общината.

 

Поздравителният адрес на кмета на Джебел:

Уважаеми здравни работници,

Трудно е да се честити празник, когато повече от една година всички Вие сте на първа линия в борбата с пандемията.

Уморени, изтощени до краен предел, понасяйки върху плещите си най-тежките емоции, поемайки болките на всеки пациент, на семействата им, на приятелите. На всички хора, в чиито очи се чете надеждата, а те са отправени единствено към Вас.

Уважаеми лекари, медицински сестри, фелдшери, санитари, здравни служители, от началото на пандемията досега, Вие доказахте, че изпълвате до краен предел думата „Надежда“.

В условията на пандемия всички сме подложени на тежки изпитания.

Признанието на обществото към Вас, Вашите труд и усилия, е най-големият подарък за професионалния Ви празник.

Радвам се, че имам огромната чест днес да Ви кажа за пореден път: Благодаря Ви!

Бъдете здрави и смели, Вие сте надеждата!

Неджми Али, кмет на община Джебел

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/4/21 14:31

    Няма достатъчно семейни лекари в Джебел. Предишният некадърник опропасти Джебел. Неджми Али има много работа,дано да успее да възстанови Джебел.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.