„Искат Борисов да отиде в парламента, за да го унижават. И аз да съм на неговото място, и аз няма да отида, за да еректират духовно хора, които и дърво не са посадили“, коментира в студиото на Нова тв депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Почетният гражданин на Кърджали определя ситуацията след изборите като уникална, тъй като щяло да се наложи победителят да отиде в опозиция. Той смята, че още в първия ден се е видяла не парламентарната, а площадната демокрация. Рашидов съветва колегите си в парламента да „успокоят топката” и да не използват груб език.

Според него улицата е влязла в парламента. Той е на мнение, че не можеш да заплашваш и да крещиш от парламентарната трибуна.

„Бих посъветвал Борисов да им върне властта. Да управляваш е много тежка отговорност, трябва да градиш, а си постоянно под прожектора. Нека да вземат властта, не могат без отговорност да се откажат от нея. Нека вземат властта и тогава ще се следим, ще гледаме кой какво прави за държавата и ще се сравняваме. Сега им е много лесно“, каза Рашидов.

24rodopi.com 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/4/21 21:01

    Рашидов, една важна подробност - когато имаш нищо, не можеш да дадеш нещо. На Борисов вече му я взеха властта. Затова в изборната нощ хленчеше, че иска мир.
    Историците разказват за Бърдоквата, живите българи днес ще разказва дълги години как се е появил съвременния Бърдоква и как съсипал България и как като мишка се изнизал.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/4/21 21:06

    Не давайте думата на Гьонсурат и само забравили си! Макар и мъже, макар и творци на изкуството! Те се изложи ха по най грозен начин и за срам на близките си! Посегна на театъра, носещ името на майка му хубаво!

    ОтговорИзтриване
  3. Крадлив СУДЖУУУУК18/4/21 21:14

    Алуууууу бат Рашидов никога повече хунта и диктатура от токсична партия,от крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИ...Площадите ясно и точно си казаха ПРОМЯНА ПРОМЯНА ПРОМЯНА модела на джипката на г-н Кюлчев Чекмеджиев

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/4/21 22:55

      Какви глупости ръсиш! Ти да не си вегетарианец, само не казвай, че не хапваш месце.
      А на площадите бяха платените от крадеца Василев мързеливите да работят ....паплач, сган.... като Бабикян, к*ротрошачката Баба Мая, ... и .... и адвокатката на Мултигруп .....уфффф, отивам да повръщам.

      Изтриване
  4. Анонимен18/4/21 21:15

    ТОЗИ ДА НЕ СЕ Е РОДИЛ И ИЗРАСНАЛ В АНГЛИЙСКИЯ КРАЛСКИ ДВОР ТА ДА Е НАД ЗАКОНА НАД ПАРЛАМЕНТА УЛИЦАТА ВЛЯЗЛА В ПАРЛАМЕНТА ВЪОБРАЗИЛ СИЕ ЧЕ Е ПО ГОЛЯМ ОТ ГОСПОД ВСЪЩНОСТ СИ Е КОМУНИСТ В ЧЕРВАТА

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/4/21 21:17

    Вежди ако си мъж напусни Парламента.Ама нерде Ямбол нерде о кураж сенде

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/4/21 21:32

    Абе пиандурник, Тиквата като обикаляше като бог и не се съобразяваше с нищо и никой, все едно е собственик на държавата, тогава защо нищо не казвахте. Ние сме парламентарна рапублика и целият министерски съвет воглаве с премиера е подчинен на Народното събрание. Като те викат отиваш.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/4/21 21:41

    Всъщност Блейк погледна към миналото за своите модели. В изкуството Блейк най-много се възхищаваше на работата на Микеланджело и Рафаел; в писмен вид той намира своите влияния в Шекспир, Милтън и Библията. Блейк вярваше, че свръхестествените му видения насочват голяма част от работата му, вдъхновявайки в него очарование с духовни същества и тайната на космоса. Голяма част от неговата работа отразява собствената му религиозна теория, която включва елементи на Библията, съществуващата митология и боговете на собственото изобретение на Блейк. Тематично, неговите творби искат да обяснят съвместното съществуване на доброто и злото във вселената.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/4/21 22:17

    Почетен че закри театъра ли.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/4/21 22:42

    Стига лизане. Поне умри като мъж. Не като подлога.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/4/21 23:36

    Смешките на Веждичката, колко пъти все такива...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/4/21 07:04

    Ти ли, какъв шмекер си ти продажно псе,orospu ve cingene cocugu..

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/4/21 07:38

    Точно ти, по-добре иди се гръмни....

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/4/21 07:56

    Как са го направили почетен гражданин на Кърджали?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/4/21 08:32

    Ай наздраве, Веждичка, и ти забрави от къде си произлязал

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен19/4/21 10:04

    Ми то вие сте си от една порода , хвани единия ,чукни другия! За вас няма парламентаризъм има само интереси!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен19/4/21 10:06

    ПРАВ Е ВЕЖДИЧКАТА КАКВО ДА ПРАВИ В ПАРЛАМЕНТА ЯВНО ТАМ НИЩО НЕ СЕ РЕШАВА.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/4/21 11:51

    Спуснаха им опорките и сега плямпат по медии и телевизии. "Униженият" две години не стъпи в парламента, скътаван под едно спецефично предано и вярно кърджалийски прикритие, но тогава мълчаха.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/4/21 13:47

    А ба вежди,нали на парламента е подчинен премиера и трябва да се отчита всеки месец. Или за мутрите не важи това правило...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/4/21 15:15

    Тоя въобще изтрезнява ли...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/4/21 16:41

    Da Vezdi abi - ti bi izbral da hodish *malko* do krichmata, a Boko obicha magistralite.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен19/4/21 22:47

    Комунягите се събудиха! Ама не, че са спечелили, НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА / ...и БСП и ДъПъСъ/. Ами изтрепаха интелигенцията и най умния от тях едва ли е можел да си преброи овцете които е пасял. И сега наследниците им ръсят мозък, критикуват творците ....
    Боже, Боже, слез на земята и си събери вересиите...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен20/4/21 00:14

    Bravo i EVALLAH i DYLGI GODINI DA JIVEESH RASHIDOV ti si edinstveniya TURCHIN preuspyal i se izdignal ot Kyrdjali za tova piyandetata pokray arda ot fesatlik ne te otsenyavat zashtoto kakto si i tezi nyamat edno posadeno dyrvo i Hasan agata i Karadayi ako ne dava rabota na jenite i dyshterite im BUNLAR AC ÖLECEKLER BOSH BIRA SHISHELERINDEN MINARLARDAN SU DOLDURUP BIRA GÖZ ÖNUNE GETIREREK ICECEKLER TEZI IZBORNI PIYANDETA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.