„Зелената сделка“ на Европа и т.н. политики, залегнали в предизборни кампании и предадени към нищо неразбиращ електорат. Последният го разчита така-зелено не остана, само сделки.

Поредна порция бетон в квартал „Възрожденци“. Ще има още много, докато върху зелената площ не изникне жилищен блок. Дали ще има хора или не в него, друг въпрос.

Скоро и за другата морава, отсреща, ще дойде техника, никой не е вън от съмнение.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/4/21 09:24

    Един ден ще съжеляват за всичко направено

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/4/21 10:42

    Бетонираните мозъци не могат да мислят за друго освен бетон.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/4/21 11:49

    Аман бе, аман. Вече не може да се диша в града. Строи се все едно е пълно с хора. Чудно как преди демокрацията бяхме в града над 60-70 души и имаше място за всички, а сега има-няма 25 000 и се строи все едно е София. На глава от населениетпо по няколко апартамента се падат. Жунгла от блокове стана, Жунгла.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/4/21 16:41

      Na panelkite im izticha jivota i shte gi sabarqt

      Изтриване
  4. Анонимен22/4/21 12:14

    Този балон ще се спука и тогава ще има много хора които ще загубят много пари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/4/21 14:24

    Зелено имам на село ба....аз искам партамент за десата!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/4/21 15:58

    Назърова знае всичко.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/4/21 16:00

    Abe reshenieto e yasno vmesto da jiveya v tazı kochina sahte se iznasqm izvin grada kashta s dvor sahte si imam Pak neka byda selqnin

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/4/21 23:29

    А защо никой не търси отговорност на щетите, които причиняват на пътната настилка и тротоарите? Докога заблудени кърджалистанци ще спите щастливо от глупавото ви съществуване? Кога ще излезете на протест? Овце!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.