Няма да подам оставка, оставам в Общинския съвет в Кърджали като независим общински съветник.
Това е позицията на Веселин Желязков, един от двамата изключени от групата на ГЕРБ съветници.

„Бях уведомен от г-жа Цвета Караянчева, че на 17 април е било проведено заседание на общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Кърджали, на което призовават мен и общинския съветник г-н Огнян Иванов да подадем оставките си като общински съветници от ПП ГЕРБ-Кърджали“, потвърди новината на 24rodopi.com съветникът Желязков.

Той определя решението на общинското ръководство като наподобяващо „Народния съд“ в началото на тоталитаризма, отколкото демократично проведено заседание“.

Решението, според Желязков, е в нарушение на Устава на ПП ГЕРБ, защото двамата не присъствали и не били изслушани.

„Мотивите за нашето отстраняване са: „Пълна липса на активност и ангажираност от страна на двама Ви да изпълнявате обещанията, които поехте пред нашите избиратели по време на кампанията за местни избори през 2019 г. ". Обвиненията за липса на активност и ангажираност от моя страна през 2019-2021 г. са изключително несериозни и жалки“, посочва инж. Веселин Желязков.

Той е убеден, че е бил „полезен полезен на хората и обществото със своите действия, знания и възможности“.

„Винаги съм помагал по различни начини на хората и много преди да бъда общински съветник. Дали ще съм в Общинския съвет или не, бъдете сигурни, че ще продължа да бъда такъв какъвто съм. Моите действия в Общинския съвет са били водени винаги от съветите на гражданите, които ме подкрепиха и в интерес на гражданите, на които искам да спечеля доверието. Никога не съм афиширал нещата, които правя и съм пазел самоличността на хората на които помагам, защото мисля, че така е редно. В този момент съм принуден да Ви уведомя, че в посоченият период съм участвал в:  Инициативи чрез физически труд и лични финанси на обществени места; Дарил съм над 3000 лв. от общинската си заплата на нуждаещи се, възрастни и деца със здравословни проблеми; Помагал съм на нуждаещи се от кръводаряване; Откликнал съм на десетки граждани, винаги, когато са ме търсили в качеството си на общински съветник, като съм съдействал за решаване на проблемите им; Присъствал съм на всички комисии и заседания, като съм гласувал винаги воден от интересите и благото на града; Поради изложеното по-горе заявявам на ръководството на ПП ГЕРБ – Кърджали и на Вас скъпи приятели, че няма да подам оставка и ще остана като независим общински съветник“, обръща се към съпартийците си инж. Желязков.

Като независим в разпоредителния орган на Кърджали ще остане и другият от изключените от групата на ГЕРБ съветници - Огнян Иванов.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

29 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/4/21 19:38

    Гласувах за Герб,но съжалявам.Преди изборите много обещаваха,но като седнаха на общинските столове забравиха за какво ги изпратихме там.Губят 5 гласа от моето семейство ще гласуваме за други на следващите избори.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/21 20:03

    Ха, ха поредната калинка...Желязков забрави как служебно ти и жена ти ни задължавахте да гласуваме за теб!!!Жалко е, че ще вземаш едни 700 лв.без да правиш нищо...е наистина " Има такъв народ"

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/4/21 20:24

    Голям праз!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/21 21:41

    Криза на институциите! Съставени са актове на госрки, който е в комисия в Черноочене от управляващата партия от горски на управляващата партия към момента за нарушение! Заради слаби резултати на изборите на горския:Чудо голямо, резил! Хайде дерзайне в кой е горския и внимавате да не се издънките ,Че всеки го чака това ,ако не работите за партията майка!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/4/21 21:49

    Змията като умира хапе! Приятелски огън на аблата! В Крумовград възнагражденията от работата на общинските съветници се дават на партията и на тюрдията! Партията брани,ние храним - Неделчо горския...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/4/21 22:42

    Вън или в затвора! Нехранимайковци такива, я го гледай ти не иска да пуска кокала и с пръчка да го бият. Бетер животни станахте господин Желязко те поне имат акъл, като ги цапнеш през уста.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/4/21 22:56

    Кой го интересува какво ще правиш бе, палячо, герберски натегачи и заплатаджии.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/4/21 23:45

    Skriy se nqkade Vesko! Otivay na borsata veche s jena si! Igra si s hlqba na mnogo hora! Ne se pravi na sveta voda nenapita! Izdanki i podmazvachi ste vsichki pokray taq PKP ai bez opravdaniq i reklami!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/4/21 07:33

    А вие шах играете ли, приятели?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/4/21 07:33

    А вие шах играете ли, приятели?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/4/21 09:02

    Обърнете се към Бойко,иначе заради тази Герб Кърджали ще е амигос

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/4/21 10:07

    Сега са наред училищните директори...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/4/21 10:58

    Желясов , колко хора съсипа докато колише и бесише във ВиК ! Като си толко мурален обясни как нагласи жена си на работа и защо всичко под ваше раководство го сасипахте . Дано някой направи проверка .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/4/21 12:16

      Некадарен каментар! Научи литературният български, ако ще коментираш!

      Изтриване
    2. Анонимен28/4/21 12:47

      Каква проверка, на правописа ти? Хахахаха и аз съм неграмотен ама ти къртиш пейзажа, мУралист такъв

      Изтриване
    3. Анонимен28/4/21 14:23

      И вашият "литературен български" си го бива.

      Изтриване
  14. Анонимен28/4/21 12:25

    Двамата съветници, да не са пили случайно кафе с хората на Слави и поради това да са уволнени

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/4/21 22:03

      Хората на Слави не кафе, дори добър ден не казват на апаши, особено минали през ВиК или са пипали в далаверата с ученическо хранене.

      Изтриване
  15. Анонимен28/4/21 13:31

    Ами Веселина Юрукова кскво прави? Да не прекопава а лейките пред стадиона ? Тя е за изхвърляне !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/4/21 23:19

      А разни самозабравили се директорчета, които работят против партията, докога мислите да ги държите? Задават се нови избори, да не се питате защо резултатите ви са такива.

      Изтриване
    2. Анонимен29/4/21 09:50

      Прекопава в с.Енчец- тя

      Изтриване
  16. Хайде сега Огнян да каже колко ,поръчки изпълняваше жена му на Цвета Караянчева.Колко проверки направи по нейна поръчка.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/4/21 14:27

    Когато народът стане овце, така става.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен28/4/21 15:13

    Скоро в една статия пишеше, че чиновника е вид парцал! Ставал само за изтривалка!
    Така че, вън всички на ясла от Общ.съвет,ако искаме дела!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен28/4/21 15:39

    Всички влизат в политиката за да уредят себе си жените си, децата си , тъщите си на добри службички . Те да се пъчат а други да им вършат работата .

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен28/4/21 16:10

    стига с това вик земеделие и горско то няма човек който да не знае как се назначава там и каква корупция и бащиния е там затова новата власт първо от там да започва наред и в пандела народа иска възмездие най известната кърджалийска госпожа да си носи последствията!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Партийният секретар28/4/21 17:58

    Другари ние се събрахме и аз реших изключва ме ги, ППС не знае колко гласове изгубиха в област Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен28/4/21 19:16

    Лидия Асенова и Огнян Иванов са сватове,никаква вяра на бесепари и гербаджии. Бой по каските .

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен28/4/21 21:59

    Родопи, изненадвате ме - винаги сте №1, но още не пишете защо помиярите са изхвърлени???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.