Нима министри от създаден от зор кабинет ще бъдат гарантирано по-големи „рамбовци“ във войната срещу коронавируса, а „бойци-експерти“ на служебно правителство ще се „огънат“ пред COVID-19!?

 

Социолози, политолози, коментатори и прочие „ози“-та и „ори“-та, които преди изборите манипулираха като партийни звена народа с неверни данни от измислени проучвания, продължават в същия дух.

Днес в голямата кошница с опорки се появи и това, че доларът бил пред рухване и това щяло да се тушира с война, и, че Черноморието ще е зона на конфликт.

Майкооо, да не чуват! Би възкликнала колоритният избирател баба Райна.

„Сега ние не трябва да се дърляме вътре (в България). Трябва да има кой да ни изведе от това положение“, казва човекът на властта.

 

Добре, щом сме пред война, подайте тогава конституционната топка на президента генерал Румен Радев. Човекът хем е възпитаник на САЩ и НАТО, хем може да поддържа диалог с Москва. Да си направи държавният глава служебно правителство, а тези дърлящите се да вървят на избори.

 

Заради една друга война, тази срещу COVID-19, „Има такъв народ“ на Слави Трифонов пък задължително трябвало да направи правителство с „Демократична България“ и хората на Мая Манолова, но и да си партнира с БСП, ДПС и 10 души, посочени от Бойко Борисов. Това пак е творение на добре стимулираните „ози“-та и „ори“-та.

Странно мислене. Нима министри от създаден кабинет от зор ще бъдат гарантирано по-големи „рамбовци“ срещу коронавирус и „бойци“ на служебно правителство!? Стига вече! Българите не са балами.

Един от клакьорите на Бойко Борисов оправда загубата му в чужбина с „експертното“ умозаключение, че на Запад нашенците били социално дъно. Д-р Цветеслава Гълъбова трябва да се погрижи за тоя. 

Между другото, ударилите социалното дъно от гетата в България бяха сред активните в изборния ден. Много интересно гласуваха/продаваха гласовете си!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/4/21 10:01

    Без ресто!
    - Сладък чесън продава-а-ам. Китката-а-а!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/4/21 10:44

    Абсолютно точно и правилно! Аз съм за служебен кабинет!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/4/21 11:57

    radev e 4oveka si4ko drygo e brak

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/4/21 13:01

    Щкембе войвода ще реши конфликта в Черноморието! Шкембе войвода-шеф на НАТО !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/4/21 13:17

    „Ударилите социалното дъно от гетата в България“ бяха сред активните в изборния ден и гласуваха така, както обикновено гласуват. Справката по етнически вот показва, че 30% от ромите са гласували за ДПС, 26% за БСП, 24% за ГЕРБ, 6% за „Има такъв народ и 3% за „Изправи се! Мутри, вън!“. Хайде сега си сметнете сами кои партии щяха да са извън парламента без ромските гласове и кои щяха да имат доста по-слаб резултат...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/4/21 22:57

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.