След три равенства помежду им, ЦСКА успя с триста зора да победи „Арда 1924“ на старта на плейофите в Първа лига. Победата за домакините донесе в 87-ата минута Юрген Матей. „Сините от Кърджали“ бяха най-близо до гола в 67-ата минута, но удар с глава на Мартинов бе париран от Бусато.

През първото полувреме имаше физически сблъсък, но без футболен майсторлък. Едва през втората част „замириса“ на „А“ група, като „червените“ бяха по-дейни.

В 77-ата минута мачът бе спрян за няколко минути, за да се гледа положение за дузпа в наказателното поле на Иван Караджов, но след помощта на системата ВАР реферът потвърди решението си да не посочва бялата точка в полето на „Арда 1924“.

„Арда 1924“ е на 4-то място, изоставайки от втория – ЦСКА, с 8 точки и от третия – „Локомотив“, със 7. Лидер и почти сигурен шампион е "Лудогорец" с 65 точки, 19 повече от кърджалийци.

Не можахме да отбележим гол. На стадиони като “Армията”, за да вземеш нещо трябва да вкараш. Имахме ситуациите си и главната причина е, че не успяхме да вкараме.

Липсват ни състезатели, но играчите днес на терена се представиха добре. Не успяхме да доразвием някои наши контраатаки. Завършващият удар пък не попадна във вратата в тези, в които развихме атаките си.

Двубоят се развиваше равностойно, просто бе въпрос кой ще отбележи попадение. Възстановяването на футболистите върви по план. Няма да се рискува тяхното здраве, трябва да сме сигурни, че са на 100% готови. При Коконов всичко е наред и е най-близо до завръщане на терена.

Играчите имат много качества. Има още двубои за първенството, където ние ще си гоним нашите цели и днешният двубой няма нищо общо с финала”, заяви след мача наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров.

Мачът на годината за "Арда 1924" е на 19 май, когато на националния стадион "Васил Левски" възпитаниците на Николай Киров ще играят срещу ЦСКА на финала за Купата на България.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/21 22:33

    Samo ARDA KARDJALI

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/5/21 23:01

    ееее майстори разбирачи, ко правим сига, орлето или вълчето ще купи финала

    ОтговорИзтриване
  3. Джебел басма4/5/21 09:54

    Караджов я се стегни...от къде ти вкара тоя с глава....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/21 10:04

    С мъка другия път! Бъдете обективни, 24 родопи. Имаше две положения,в които трябваше VAR да се използва, но едва при второто се видя, че тази система в България няма да действа както в останалите европейски държави!
    Дали съдията е на игрището, или зад монитора, ако не иска да отсъди дузпа и 10 мин. да гледаме очевидното препъване, пак няма да я даде! Та...за какво ни е тази система???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/5/21 10:10

    Браво Армейци. Много сладка победа. Успех и на финала. Там да играете 90 мин, не 30. САМО ЦСКА

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/5/21 17:18

      До 10.10.Човечети какво търсиш в КЪРДЖАЛИ? ЩОМ СИ ЧОРБАР СПОДЕЛЯЙ МНЕНИЕТО СИ В СТОЛИЧЕН ВЕСТНИК.

      Изтриване
    2. Анонимен4/5/21 17:19

      До 10.10.Човечети какво търсиш в КЪРДЖАЛИ? ЩОМ СИ ЧОРБАР СПОДЕЛЯЙ МНЕНИЕТО СИ В СТОЛИЧЕН ВЕСТНИК.

      Изтриване
  6. Анонимен4/5/21 10:36

    HAYDE AHMET KIDESI SAAT KAC OLDU

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/5/21 10:54

    И ТЕЗИ КОНТУЗЕНИ НЕ СЕ ОПРАВИХА ТОЛКОВА ЛИ Е ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕТО ИМ МНОГО СТАНА.................

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/5/21 11:43

    Нашите се удавиха като власите на края на Дунава.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/5/21 12:40

    Какво Орле бе ...глупак..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/5/21 13:16

    Някой ще има ли смелост да излезе от щаба на Арда и да каже цялата истина за "заболяването" на бразилчето Жунино? Че нещо ми намирисва , ама яко...!!! Или накрая ще се окаже това: Дойде,поигра малко,навири нос и ...си отиде!"

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/5/21 15:52

    извинявай не Орле а Сокол исках да кажа охлюв(12:40)

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/5/21 16:22

    Тия от измисления Ловешки отбор на всеки мач реват за дузпи!
    Колкото до VAR системата - отново се изложиха. В Бъргария има толкова много IT специалисти готови да им
    помогнат, да ама те да са угодни на БФС и в частност на измислените псевдопроектчета - разбирай Разград,Ловеч и др.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.