„Лудогорец“ разгроми „Арда 1924“ с 4:1 в мач от предпоследния кръг в Efbet лига. На стадиона в Разград първи отбелязаха „Сините от Кърджали“, последваха два гола за домакините, след използване на системата за видеоарбитраж (VAR). А до края на мача отбраната на „Арда 1924“ претърпя крушение. В 65% от времето топката бе притежание на "Лудогорец".

В 37-мата минута Тилев се възползва от грешка в защитата на „орлетата“, „открадна“ топката и технично изведе на голова позиция Тонислав Йорданов, който бе точен в завършващата фаза. До края на полувремето „Лудогорец“ обърна резултата в своя полза. В 40-ата минута точен за домакините бе Янков, а в 45-ата Таравел си вкара автогол.

Сантана направи 3:1 в 57-ата минута, а Оливейра-Соуза оформи крайното 4:1.

В сряда е историческият за „Арда 1924“ финал за Купата на България“ срещу ЦСКА.

„Ще работим така, че настроението след финала да е добро в „Арда 1924“, коментира наставникът на „Сините от Кърджали“ Николай Киров.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/21 19:52

    Нарочно се правим на "умрели лисици", но на 19 май ще възкръснем! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/5/21 22:35

    Таравел, стягай си багажа, за нищо не ставаш.

    ОтговорИзтриване
  3. Гледах и си мислех.Защо трима играчи + тренера не бързат да подпишат до сега? Защо Жунино не го пускаше тренера да играе,като поне от месец се беше възстановил? Има ли истина ,че проблемът не е физически , а ментален? Или и тоя"футболер" вече си е стегнал куфара за навън? Същото се отнася и за тренера? Защо никой от ръководството на отбора не излезе и отговори на вълнуващите ни въпроси? И редкцията-ако ви стиска ,пуснете този коментар ,че вече ми писна да ги криете. Ако не тук ,то във Фейсбук ще го пусна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/5/21 23:25

    СВИКАНХА ДА ГИ ЯДАТ ПО 4, СЕГА И ЦАЦА ГА ИМ ГО СЛОЖИ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/5/21 12:56

    Купата да е в нас. Пък каквото да става ще става. САМО "АРДА"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/5/21 17:19

    Хахахаха.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/5/21 19:15

    Да бе, ама с този вратар дет са мятка като на забавен кадар... мани остай!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/5/21 11:53

    Абе на това връзкарче петков татко му е чорбар какво повече да говорим

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.