Около 19.00 часа тази вечер в гората между Долна Чобанка и Биволяне е открита 47-годишната жена, която изчезна късно вечерта на 5 май, съобщиха за 24rodopi.com местни жители.

Според неофициална информация тя е била нападната от кучета и има рани по тялото й. Назмие Мустафа ще бъде прегледана от медицински екип, който пътува към Чобанка.

Припомняме, че 47-годишната жена изчезна по пътя за Дамбалъ, където отивала по горска пътека, за да участва в ритуала с чудотворната вода, която става лековита в нощта срещу 6 май.

На третия ден от изчезването на Назмие, търсенето продължи близо до водоеми, защото ясновидец казал на близките й да я търсят на бряг. Именно там жената била нападната от кучета.

По-късно тази вечер от Общината в Момчилград потвърдиха за случая. Назмие Мустафа е в добро състояние, но е откарана с линейка до болницата в общинския център за обстоен преглед. Кметът на общината Илкнур Кязим е разпоредила да бъдат доставени хранителни продукти от първа необходимост на жената и децата й, които са със специални образователни потребности.

Мъжът на Назмие също е със здравословни проблеми от години.

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/21 21:40

    Значи за втори път е намерена за пътя към биволяне нещо я влече този път,и добре че не са някои вълци че едва ли щеше да е жива и дано да не се повтори да стои при децата къде е тръгнала сама в гората

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/5/21 10:12

    Помагайте на тези хора. Не казвайте че няма какво да се прави. Помагайте си.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/5/21 11:11

    Да бе мирно седяло,не би чудо видяло 😄
    Идиотка.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/5/21 21:54

    До 11:11идиот смотан не се подигравай с хорските болки. Чети и тогава пиши глупости, жената е епилептичка явно е търсила лек за проблема си. Не си застрахован че ти няма да изпаднеш на нейното положение.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/5/21 02:28

    Ти от каде знаеш че тя е идиотка прастак такъв ако си мъж пиши си номера а съм брат му акооо си мъж. Ако мислиш че тя е сама зад нея си има брат детоо не ме познаваш с кой си има те работа???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.