Превръщането на язовир „Кърджали“ в мега сметище и почистването на брегове му е като модерен вариант на приказката за неволята. С тази разлика, че в повествователния жанр няма министър, няма ги и институциите от "жълтите павета" до водната шир в Източните Родопи, а освен това в реалността не иде реч за строшена каручка на български левенти, а за язовир, който е на държавата.

До 12 февруари водоемът и бреговете му трябваше да бъдат почистени – поне това бе обещал министърът на водите и околната среда Емил Димитров – Ревизоро. Обещано, но няма кой да го изпълни!

След като неволята не дойде, а министърът дори си забрави обещанието, бригада почисти бреговете в най-красивата част на язовир „Кърджали“. И ако за тази част се е погрижил и охарчил местен хотелиер, какво се случва на други места, това е тема табу за институциите, в които десетки чиновници получават заплати от София, през Пловдив и Хасково, та чак до Кърджали.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/21 15:15

    Davayte deystvayte shupari. Po smelo. Fikrito ima pari. Nema strashno.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/5/21 15:59

    Крайно време беше Фахри браво искаш без да инвестираш да лапаш сега вече мислиш по европейски влагай за да получиш оправи и кухнята щото като ходих последния път нямаха от половината предлагани неща ако искаш да идват хора инвестирай ! Браво за сега от мен !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/5/21 16:07

    Къде е младежкото ДъПъСъ!? Къде са батковците ръководители на младежкото ДъПъСъ!?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/5/21 11:32

      Те само се правят че чистят , сега защо не реагират

      Изтриване
  4. Анонимен3/5/21 19:05

    Ама той министърът е хореограф. Той какво разбира от боклуци. Да си припомним приказката за неволята. След като викали неволята но тя не дошла сами си свършили работата. Така де. Той и кърджалийският депутат искаше да прави киноцентър в Кърджали, но май остана само с разтягането на локуми.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/5/21 20:08

    На министрите не им стигна времето да си изчистят бакийте ,сега се крият като мишки при бойко в бояна таман една камионетка и е централния софийски затвора за да попаднат на хора и станат човеци.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/5/21 21:21

    Тъпацииии, за тези ли гласувате???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/5/21 11:04

    koi film gledate dneska v kino orfei? ami koi pregled? ;-))))

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/5/21 13:05

    Къде е г-н Никола Чанев? Да помага! Нали е държавен обект! Някои тапунгери търсят младежкото ДПС!!!Не са в час! Чанев, Хайде приятелю, последен напън!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.