Кола след кола и невиждан прахоляк - това представлява улица „Климент Охридски“ на пазара в Кърджали. Поради ремонтни дейности, тя е затворена, а движението е отбито по улица „8-ми октомври“. Този участък в момента е един от най-натоварените по това време на годината, тъй като води до язовира и вилните зони на Енчец и Главатарци. 

„Много автомобили минават. Това са туристи, които ходят към яз. „Кърджали“. Няма и друг път, това е“, твърди възрастен мъж, живеещ в близост.

„Често не знаят пътя и грешат. Идват туристи и постоянно питат накъде да тръгнат. Няма и табели, няма нищо“, казва друг.

Предвид ситуацията инцидентите не са рядкост.

„Има вили нагоре, затова минават от тук. Пътят обаче е и тесен, малко трудно е на колите. Няколко пъти се удрят в оная полусрутената къща до пътя“, посочва трети.

Туристите… Някои приемат спокойно неудобството в тази част от пътя.

„В ремонт е. Нормално да е малко лудница. Ще мине“, казва млада жена от Пловдив.

Други подхождат с ирония…

„Много е хубав пътя, страхотен е, така трябва да бъде! Още по-големи дупки да има, даже! Ами България…“.

Според живеещи в близост обаче, повече от десет дни участъкът не се асфалтира, а трошеният камък по платното затруднява изключително много движението в момент, в който от тук на ден минават стотици туристи.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/21 13:29

    Не само тази улица е изоставена с дупки ,кал и мрасотия . Колелото на пазара вече година не се завършва .Кажете защо - нали беше по европейски проект . Града ни е изоставен по всички линии . Нищо не ни е в ред .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/5/21 13:51

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/5/21 15:17

    В видео то най накрая младежа е прав,но Нищо общо няма България с това, Общината е виновна за ситуацията, ремонт за десет дена тук завършва за пет месеца.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/5/21 15:40

    V tazı posoka ima desetki sela,na izborite pak da glasuvat za injinera.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/5/21 20:20

    she zabranim minavane prez jilistnia kvartal na benzinovi i dizelovi koli. mnogo okadiavat zornicata...minavane samo s elektrokoli, elektromatori, pesha, kolileta, jivotinska tiaga. gondoli, cabinkov lift ili s podzemen vlak. koi narushava tihomira na horata, posle direktno v garaja lebed za gumi.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/5/21 08:24

    Много ми е интересно, много общински пътища са в това състояние.Къде ли отиват парите на данъкоплатците?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/5/21 09:58

    Do 20:20,ти ако си видял само дизел.който.изкарва черен пушек.а не си видял.новдизел.който изобщо не може ш да.видиш дим.не е.едно и също.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.