Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис
  и Общински съвет-Кърджали

честитят на всички мюсюлмани свещения празник Рамазан Байрам като им пожелават здраве, благополучие и радост!

Нека на този празник отворим сърцата си за добро, почтеност и взаимно уважение!

Честит Рамазан Байрам!

*

Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

поздравяват всички мюсюлмани със свещения празник Рамазан Байрам!

Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.

Честит празник!

*

Скъпи братя и сестри мюсюлмани,

Всички ние ежедневно крачим по дългите пътища на живота. Преминаваме през трудности, препятствия, срещаме радости, мигове, които дават най-точна оценка на този преход и за свършеното.

Месецът на Рамазан е пътят за пример. В него физическото отстъпва на духовното. Вярата побеждава тленното. По този начин всички ние се научаваме на смирение, на взаимопомощ, на заедност. Затова и месецът Рамазан се е превърнал във философията на живота. Примерът затова как трябва да се изминават пътеките на ежедневието.

Заедно ние започнахме да градим новия облик на Джебел, заедно преминаваме през пандемията. Заедно сме на ифтарите, със смирение и вяра. Заедно и със закрилата на Всевишния ние ще изминаваме по-леко всеки път, а краят му ще се превърне в празник.

Скъпи мюсюлмани, честит Рамазан Байрам. Нека домовете Ви са пълни със светлина, надежда, здраве и щастие!

Неджми Али, кмет на община Джебел,

Общински съвет - Джебел

*

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Рамазан Байрам!

Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората по-добри и отговорни. Пожелаваме на всички мюсюлмани да изживеят радостта от Рамазан Байрам, да простят грешките и да подновят обичта си един към друг. Нека този ден бъде празник на веселието и радостта!

Честит празник!

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Рамазан Байрам!

Приемете най-сърдечните поздравления по случай големия празник Рамазан Байрам!

Това е празник, посветен на нравствените добродетели и на близостта в човешкото общуване. Бъдете живи, здрави и нека сполуката ни следва във всяко начинание!

Честит празник!

 *

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Рамазан Байрам!

Това е празник, който ни учи на мъдрост и ни прави още по-отговорни и добронамерени към ближния. Нека съхраним и продължим традицията към закриляне на бедните и страдащите, към почитане хляба на трапезата ни, към живот изпълнен с мир и разбирателство.

Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

*

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Рамазан Байрам!

Нека през тези празнични дни както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение!

Бъдете живи и здрави и весело посрещане на светлия празник!

*

Скъпи мюсюлмани,

Честит празник! Бъдете здрави, щастливи, бодри във вярата, уверени в живота. Пътищата Ви да са леки, светлината в домовете Ви никога да не угасва, мир и разбирателство да Ви съпътстват!

Честит Рамазан Байрам!

Областно ръководство на ПП „Има такъв народ“

*

Областен съвет на ДПС-Кърджали

поздравява всички мюсюлмани от общината по случай Рамазан Байрам като им пожелава здраве и благополучие!

Нека вярата ни помага да съхраним добротата в сърцата ни, дните ни да бъдат изпълнени с мир и разбирателство!

*

Областният съвет на БСП

поздравява всички мюсюлмани с настъпването на Рамазан Байрам.

В дните на светлия празник Рамазан Бaйpaм - символ на опрощението, покаянието и смирението, нека повече от всякога да сме изпълнени със състрадателност, отзивчивост и уважение един към друг!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.