„Някoлкo пъти хoдя в Румъния пocлeднитe мeceци и нaпрaвo cъм пoтрeceн, кaтo e cпрялa кoрупциятa тaм, кaквo рaзвитиe имa. Oтивaм дa прaвя бизнec тaм, имa гoтoви пaри, ceлaтa cвeтят - нoви къщи, нямa eднa дупкa. Зa кoрупция никoй нe миcли, чe нaпрaвo прaнгитe. Cлeд тoвa, кoeтo ce cлучи тaм, вeчe e другo. Тия румънци ca литнaли. Oчaквaх дa видя някaкви цигaни, някaквa мизeрия, нo тo aз cъм нaй-гoлeмият цигaнин, кaтo oтидoх тaм. И тoвa в нaй-бeднaтa чacт нa Румъния - в Крaйoвa. Мoжeш дoри прeз Гугъл рaзхoдкa дa видиш зa кaквo cтaвa въпрoc. Тoвa, кoeтo имaмe инфoрмaция зa Кьoвeши кaквo e прaвилa c тeхнитe пoлитици, e мaлкa чacт oт иcтинaтa. Билo e мнoгo пo-лoшo зa тия прoдaжници и нeгoдници. Вcичкo пoд нoжa.

Eврoпрoeктитe ca cлaбaтa тoчкa нa мнoгo хoрa - дaдaт ти някoй лeв и пocлe cи им длъжeн. Мaни, чe щe им плaтиш рушвeтa, cтaвaш им длъжeн, чe ca тe cъздaли. Eй зaтoвa нe учacтвaм. Пoнe 30-40 млн. лeва нe cъм взeл. Aмa зa кaквo ca ми. Пo-дoбрe c 5 лв., aмa дa ca cи мoи. Дa нe ми викaт, чe ca мe cъздaли...“, скандалният бизнесмен Светослав Илчовски, който разтресе държавата със скандални разкрития пред парламентарната Комисия по ревизията, в интервю за вестник „Капитал“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/21 08:23

    Където комунизма не си е отишъл е така. Румънците ги изтрепаха и лустрираха техните,а ние им дадохме власт и те се развихриха - БСП,ДПС,ГЕРБ всички са за затвора.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/21 09:15

    Този е казал а да каже и до я

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/5/21 09:19

    Абсолютно прав е човекът! Време е да се каже "Край!" и да започнем да се развиваме, не да им чакаме експертните кабинети на тия утайки, дето 30 години не спряха да крадат

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/5/21 09:28

    Прав е човека за Румъния. Гаджето ми живее там и мога да ви кажа, че стандартът им е поне 3 пъти по висок от нашия! Мен ме интересува обаче случая с фурмите и ценза за износ в Турция на “пилета”.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/5/21 10:05

    Ни се накрадоха нит се нае...ха. Всичко това трябва да спре вече. Защото тука няма бъдеще за нашите деца, заради тези крадци.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/5/21 10:20

    Marş na mafiata ot vlasta!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/5/21 10:21

    Marş namafiata ot vlasta

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/5/21 10:44

    Прав е спор няма, но никой няма да си мръдне и малкото пръстче. Защото всички са навързани по схемата, като свински черва.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/5/21 11:26

    Баш Тулупа и шайката около него украдоха държавата и ни върнаха 30 години назад.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/5/21 13:39

    Защото в Румъния управниците са честни а не продажни, гьотверени като нашите ДуПиСари

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/5/21 13:52

    ГЕРБ към затвора при бай Ставри! Човекът е строг, но справедлив!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/5/21 16:53

    ЗА 12 ГОДИНИ ЗАРАДИ "ПРОСТАШКОТО" УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ МНОГО КАДЪРНИ ХОРА ИЗБРАХА ДА НАПУСНАТ РОДИНАТА СИ.ВРЕДИТЕ, КОИТО ГЕРБ НАНЕСЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ НЯМА ЛЕСНО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ.БЪЛТАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ПРЕДПОЧИТАТ ДА ТЪРСЯТ ДЪРЖАВА, В КОЯТО ЧОВЕШКИЯТ ТРУД СЕ ОЦЕНЯ РЕАЛНО, УПРАВНИЦИТЕ ИМ НЕ МЕЧТАЯТ ЗА "САРАИ"...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/5/21 17:35

    Върхушката на старите партии всичките са за затвора,тогава ще се оправим

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/5/21 17:36

    НАДЯВАМЕ СЕ ЧЕ БАЙ СТАВРИ ЩЕ ПОСРЕЩНЕ ПОДОБАВАЩО ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ КАЛИНКИ А В КЖ СА СТАНАЛИ ТУЛУПИ С ГОЛЯМО ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ !!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/5/21 20:08

    В Румъния в гр.Букурещ в централната част на града има голямо гробище където са погребани 187 човека. Такива гробища има също в централните части на градовете в Брашов и в Тимишоара. Общо загиналите от края 1989 г. до средата на 1990 г. когато бяха събитията там против комунистическият режим на Николае Чаушеску са малко над 1 300 човека. И въпреки, че Чаушеску им изплати външният дълг на Румъния за около 16 милиарда те накрая пак го убиха заедно с Елена Чаушеску. И това е факт. Ето защо в България нищо хубаво не стана и скоро няма да стане за българският народ. А от 01.01.2021 г. в Румъния заплатите и пенсиите се вдигнаха с 45 %. И друго на първо четене в Народното събрание за актуализацията на пенсиите в България мина, но второто не мина, а го оставиха за бъдеще време. Това е разликата между Румъния и България.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.