Уволнен за корупция министър брани в ТВ ефир оня Градус с фурмите, които уж бяха дарени, ама са се оказали далавера. Питайте ги дали нямат общ бизнес.

Освободени от служебното правителство важни началници реват, че случващото се с тях е реваншизъм. Една пухкава млада жена с „пипнати“ веждички и други работи, гледайки лошо, обяснява колко много инвестиции е докарала и колко зле ще е след нея. Представете си колко повече милиони щяха да дойдат в родината, ако начело на службата беше някоя топ красавица или по-засукана любовница на някой от бившата власт!? Това е и по въпроса с гаджетата на властта.

Който ..ал, ..ал!

Въобще, шампанско и сълзи. Мирише яко на нов изборен сблъсък!

 

"Въпросът с корупцията е важна тема. Виждаме как различните инфраструктурни проекти предлагат среда за корупционни практики. Затова България трябва да се възползва от момента и да направи прозрачни обществените поръчки, да засили контрола над държавните дружества и да подобри прилагането на закона. Целта е всичко да се прави в обществена полза", казва посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа.

Американците вече ще дърпат уши.

Който крал, крал!

 

„Ние от Червения кръст не сме далавераджии. Ние не знаем нищо. Ние получаваме 9 тона дарение по указание на Министерство на икономиката, имаме официално писмо. Тези 9 тона влизат в нашия склад, общата стойност на дарението е 17 000 лева. Съгласувано със социалното министерство, 50% даваме на мюфтийството те да ги разпределят за социално-слаби хора. Другите ги разпределяме в цялата страна на наши структури. Имаме пълен отчет. Когато се прави дарение то задължително се вкарва в нашия централен склад и от там го разпределяме към цялата страна. Вярва се на документи! Как ще печелим от фурмите? Червеният кръст не е търговска структура. Целта им е ако може отнякъде да изскочи зайче, за да се отклони вниманието на цялото общество от проблемите. Е, няма да е Червеният кръст“, отбранява се шефът на Българския червен кръст Христо Григоров и прехвърля топката за половината от 9-те тона в Главно мюфтийство, където някой си Бейхан Мехмед приел стоката, а сега не вдигал телефона на разследващи журналисти.

Който ял, ял!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/5/21 11:39

    Всички в кюпа,политици, мюфтии, градусчии, да има далавера, кой ти мисли за народа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/5/21 11:56

    E..gsi Dalaveriteeee a uj beshe samo edno chekmedje s Evra i Zlato

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/5/21 15:04

    Хаха, дареният ги продава и после делкат. Схемички бол за хем дарени хем продадени.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.