Благодарствено писмо изпрати до редакцията на 24rodopi.com нашият читател от село Джелепско, Кемал Хаджимехмед.

„Скъпа редакция, чрез Вас искам да изкажа огромните си благодарности към всеотдайния екип на Инфекциозно Ковид-19 отделение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски. През месец март 82-годишна ми майка Хасибе се разболя от COVID-19 и аз трябваше да се грижа за нея, докато двете ми сестри пристигнат от Турция. Тук искам да изкажа сърдечни багодарности към екипа на д-р Мачан от болницата в Момчилград.

За жалост, в началото на месец април аз също се разболях след 14-дневна карантина.

На 9 април се наложи да бъда хоспитализиран в Областната болница в критично състояние. На роднините ми било казано, че нямам шанс за оцеляване.

Бил съм с увредено общо състояние, отпуснат, интоксикиран, със засягане над 75 процента от белодробният паренхим, с двустранна Ковид - пневмония.

Лечението ми продължи 10 дни, като първите три дни изобщо не съм се повлиял въпреки скъпите лекарства. Лекуващите ми лекари са направили евъзможното. Решили да използват и последният шанс с лекарство, използвано в краен случай. Близките ми го осигурили, но най-вече благодарение на денонощното наблюдение и лечение, на третия ден станало чудо, организмът ми започнал да се възстановява.

Единствено благодарение на лекарите и на Всевишния аз се върнах към живота. 

Искам да поднеса цялото си уважение и да се поклоня пред самоотвережения труд на  д-р Маринова - завеждащ Инфекциозно отделение, на д-р Бурдева - лекуващ лекар, на всички медицински сестри и санитарки. Благодаря Ви за вниманието, грижите и безсънните Ви нощи! 

Пожелавам Ви крепко здраве, щастие и много, много, много спасени животи занапред!

Трудът Ви не може да се заплати с пари!

Господ да Ви благослови!“

24rodopi.com

 

  

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/21 22:09

    Allah ömür verdimi yaşarsin

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/5/21 07:39

    Браво на човека! А колко тъпанари ще му се изсмеят, твърдейки че е заблуден глупак, или че е платен трол. Точно лекарите са тези, които ни спасяват. Всички търсим тяхната помощ рано или късно.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/5/21 10:09

    Братовчед, ти си силен човек.Дано преживяното остане в миналото.
    Хиляди благодарности на лекарите от Момчилград -
    ковид и вътрешно отделение, безкрайни благодарности на лекарите от Кърджали -
    ковид отделение и на всички лекари,избрали лекарската професия като призвание!
    Бъдете здрави вие и вашите семейства!
    Благодарим ви!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/5/21 10:25

    Браво на лекарите,без тях загиваме..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/5/21 11:52

    Често чувам, че докторите карат ковид болните да си купуват някаква скъпо лекарство от аптеката за около 1250лв. Нали лечението се поема от здравната каса, а тези които нямат пари, трябва да умират ли?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.