25-годишен е осъден за купуване на гласове в Мадан. Това съобщават колегите от 24smolian.com, цитирайки Апелативната прокуратура.

Деянието било извършено по време на кампанията за парламентарния вот на 4 април.

Сам и заедно с две непълнолетни момчета, мъжът раздал на различни лица общо 18 чанти с хранителни продукти, с цел да ги склони да упражнят избирателното си право в полза на определена политическа партия, като на всеки плик е имало поставен стикер на политическата партия и агитационни материали.

Ю.П. е осъден на 8 месеца лишаване от свобода, като на основание чл. 66 ал. 1 от НК, изтърпяването на наказанието е отложено за срок от 3 години, посочиха от прокуратурата. Присъдата е по одобрено споразумение. Ю.П. е признал вината си за извършеното престъпление.

Определението на Районен съд – Мадан е окончателно.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/6/21 10:38

    Раздаването на торбички и пари в с.Бенковски някой ще разследва ли.Изключено е месните полицаи,които имат информация,а някои дори са подпомагали активистите да съдействат.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/6/21 12:04

    Безобразията,които се вършеха по време на кампанията за парламентарния вот на 4 април в с.Бенковски защо никой не ги коментира?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/6/21 14:29

    Прокуратурата не разрешава да се разследват активисти на определени партии

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/6/21 16:01

    За Бенковски всички знаят ама траят страхува се от орманжиите. Гербажийски работи са там, и как е новия директор дето ви го уредиха? Депесе ли е сега или е герп?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/6/21 17:11

    А спонсора осъден ли е...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/6/21 19:39

    А познайте какви торбички и с чии послания раздавал, трибуквие, много известно и сарайско

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/6/21 11:45

    a gerb si gi kopuva ve4e 12 godini ni6to ne im pravite

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/6/21 15:14

    25 годишен..!Награда награда да му се даде..Поне зарадвал много семейства..Партията да се накаже
    .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.