Обучението на хората от Молдова в ресторант „Меаца“ приключи, те вече работят  активно в обновената лятна градина и по думите им, са се адаптирали успешно.

„Аз съм тук вече 20 дни, много добре се чувствам, свикнах. Хареса ми храната, обстановката и в хотела е супер, казвам го, понеже нощуваме в него. Тук, хората са по-добри, колективът е много добър и заплащането е по-високо от Молдова“, казва пред екип на 24rodopi.com Мая, която има намерение да работи в Кърджали през лятото, след което ще се върне в Молдова, за да учи. 

Валиджон, който е готвач, с дългогодишен опит у нас по черноморските курорти, както  и в редица други страни, вече предлага успешно специалитети и предястия на скара. Успоредно с тях хит тази година е и пицата на пещ…

„Най-котирани са пиците, салатите и предястията, като например патешките сърца. В менюто имаме и салата от авокадо, продължаваме да приемаме и поръчки за кетъринг“, посочва Георги Гарабедян, консултант-обучител в ресторанта.

Предвид обновлението и обширното пространство в градината, заедно с летния бар, мястото е избирано често за тържества.

“Градината разполага с около 300 места, в зависимост от куверта, който предлага за съответното мероприятие. Има и нови инициативи при организирането на тържествата - сватби, кръщенета, коктейли, детски партита и др.“, казва Гарабедян.

Оказва се, че мястото привлича и множество гости на града.

“Имайки предвид, че е сезонът на мачовете, градината разполага с възможност те да бъдат гледани. Освен това хотелът е предпочитана дестинация за хора в командировка“, допълват от комплекса.

Новата визия, атрактивно меню и сплотен колектив, са сред основните причини лятната градина на ресторанта да бъде една от топ локациите в родопския град.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/6/21 11:17

    Браво на всички от Меаца. Поздрави на Гарабедян от морето от неговия командир.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/6/21 13:45

    Браво, така се работи ,обучение и работа, Браво на господин Гарабедян, обучение и добри кадри Браво на Меаца

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/6/21 14:15

    Браво. Абе хората си знаят работата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/6/21 17:40

    Браво даскале! Душа човек и голям професионалист. Жив и здрав бъди!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/6/21 17:45

    Браво, скоро ще си кажем наздраве в Меаца.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/6/21 18:21

    На хубавото не може да се каже лошо.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/6/21 20:05

    Изгонихте българите и турците от региона сега вкарвате работници от Молдова и Украйна.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.