В четири села в региона питейната вода не отговаря на изискванията. Това е отчетено при традиционния мониторинг, проведен в периода 1-15 юни от страна на Здравната инспекция в Кърджали.

Отклонения в нормите са констатирани в крумовградското село Красино, чернооченското Пчеларово, както и ардинските села Млечино и Боровица. Издадени са четири предписания, посочват от РЗИ.

За периода са извършени изследвания в 11 населени места.

На снимката: Пчеларово

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/6/21 10:46

    Как да отговаря пчеларовската вода на изискванията, като този ВиК специалист не си върши работата и постоянно е по частни обекти. Отскоро е ремонтирана селската водопроводна мрежа, а той вече е направил връзки на мрежата с други водоизточници, без за тая работа да са уведомени копмепетентните органи. Директорът на ВиК сигурно няма хабер от тези свободни съчинения!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/6/21 10:53

    АМИ ВИНОВНИТЕ В ПЧЕЛАРОВО СЕ ЗНАЯТ, И ТЕ СА КМЕТСКИЯ НАМЕСТНИК И ЧЕШМЕДЖИЯТА. СДУШИЛИ СА СЕ НЯКАК СИ И СЕ ПОДПИРАТ ВЗАИМНО. КМЕТКАТА ИДВА В ДЕВЕТ, ПОСТОИ ЧАС ДВА В МАГАЗИНА СИ И ПО ОБЯД СИ ТРЪГВА. А ЧЕШМЕДЖИЯТА АКО ГО ТЪРСИШ, ЩЕ ГО НАМЕРИШ В КЪЩАТА НА КОРУМПИРАНИЯ ГЕОРГИ ТЕНЕВ ДА ПИЕ. ЩЕ ИЗТРОВИТЕ НАСЕЛЕНИЕТО БЕ, ХОРА. СЪВЗЕМЕТЕ СЕ МАЛКО.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/6/21 15:28

      Кой е този Георги Тенев, да не е ветеринарния от БАБХ Кърджали! Бах мааму!

      Изтриване
  3. Анонимен15/6/21 15:12

    Ей така пламва пандемия, от немарливостта на заплатаджии!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/6/21 17:33

    Тоз чешмеджия е пълна калинка както и цялото ВИК

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/6/21 23:01

    ЗАПЛАТАДЖИИ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/6/21 12:56

    ВиК специалиста е Фартин който най-често може да видите по митингите в подкрепа на ГЕРБ. Обърнал го е на часпром и се има за недосегаем от познанствата си с властта.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/6/21 16:19

    Фартин бей събира парите от старите хора все едно на него се плаща за вода а той не им пише кобици. ВиК Кърджали защо спите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.