Старата джамия в Момчилград бе съборена. На нейно място ще се построи нов духовен храм, обявиха от Районното мюфтийство.

„След като се извърши почистването на земята и необходимата подготовка, ще започнем новото строителство. Бихме искали да благодарим на Община Момчилград и на онези, които допринесоха това да се случи, които винаги са ни подкрепяли в този процес“, посочиха от мюфтийството.

На снимките:

Събарянето;

Проектът за новия храм

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/6/21 08:48

    Ако Бай Тошо я беше съборил щеше да има вой до небето....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/6/21 09:00

    Браво,дано да се мотивират по-вече хора да идат на джамия,хубаво нещо е.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/6/21 11:16

    Браво Сюлеймане! Удари ги всички момчилградски тарикати и мошеници!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/6/21 12:13

    Kasabamizin yeni bir camiye ihtiyaci vardi! Emegi gecen herkeze tesekurler! Herkez elinden geldigi kadar yardimci olmasi dilegi ile!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/6/21 12:20

    Още на изборите Ви казах, че града ще върви към по-добро управление! Промяната вече е факт! Общината работи с гражданите и фирмите за по-добър и по-зелев град. Строителите на джамията са много сериозни и новата джамия ще бъде построена както си трябва!
    Браво младежи!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/6/21 15:30

    Съборихте джамия от XVIIв

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/6/21 19:07

      за да построят джамия с 2 гаража

      Изтриване
    2. Анонимен5/6/21 08:46

      Вървял към добро дрън дрън важното е да се строи прав си с два гаража и хоремак даже иначе файда няма

      Изтриване
  7. Анонимен4/6/21 22:52

    Фамилия Сюлейман - баща и синове вършат тази работа от сърце! Коректни, почтени предприемачи! Показаха го с обектите си в центъра. Качествени материали и способни строители! Аллах ще им помогне, въпреки завистливите зложелатели от залязващите строители и т. н. предприемачи! Въпрос на чест е Сюлеймане! И вие ще успеете! Градът ще има един красив и функционален божи храм! Всевишния да е с вас! За всички мюсюлмани от града и общината! Чест прави и на общинска администрация с подкрепата за този проекти!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/6/21 22:53

    Фамилия Сюлейман - баща и синове вършат тази работа от сърце! Коректни, почтени предприемачи! Показаха го с обектите си в центъра. Качествени материали и способни строители! Аллах ще им помогне, въпреки завистливите зложелатели от залязващите строители и т. н. предприемачи! Въпрос на чест е Сюлеймане! И вие ще успеете! Градът ще има един красив и функционален божи храм! Всевишния да е с вас! За всички мюсюлмани от града и общината! Чест прави и на общинска администрация с подкрепата за този проекти! Да сте живи и здрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Kato da chesno I pochteni da q postroqt bez pari za djamiq I carkva pari nese vzima a SE darqva hairli olsun a te pet choveka samo dalaceri v tow grad 5 firmi zavzeha grada tazı djamiq znaete li kolko e stara I s istoriq mqsto li ne ostana da SE postroi Na drugo mqsto sram nikoga nqma da SE opravim ...

      Изтриване
  9. Анонимен4/6/21 23:43

    супер, има и гаражи, много добре изглежда

    ОтговорИзтриване
  10. Kato da chesno I pochteni da q postroqt bez pari za djamiq I carkva pari nese vzima a SE darqva hairli olsun a te pet choveka samo dalaceri v tow grad 5 firmi zavzeha grada tazı djamiq znaete li kolko e stara I s istoriq mqsto li ne ostana da SE postroi Na drugo mqsto sram nikoga nqma da SE opravim ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/6/21 13:46

      Ти нещо построил ли си в живота си ??? Не за другите, не за хаир ! За себе си и децата си ! Едва ли - ac garinli surtuk!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.