Нашенец се отказа от турското гражданство, което му носеше облаги, за да стане български народен представител.

Един от мегадлъжниците на държавата е почти сигурен депутат в 46-ото Народно събрание.

Двама близки приятели и първи братовдечи тръгнаха към новия парламент в различни кандидатски листи…

Очаквайте интересните политически новини – днес само в 24rodopi.com

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/6/21 08:36

    Какво става с квотата на Ердоган?

    ОтговорИзтриване
  2. зафер ертюрк10/6/21 09:17

    Vremenno se osvobojdava ot Tursko grajdanstvo, stava s edna molba, posle pak s edna molba si prodaljava Turskoto grajdanstvo.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/6/21 10:34

    Човека на Чалгата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/6/21 12:30

    Танер е агент на МИТ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/6/21 12:39

      И на ДАНС, ЦРУ, ФБР, ИНТЕРПОЛ, КГБ, МОСАД и т.н. Няма такъв смешник като този ръб. Ходи и развява някакви фалшиви карти на МИТ и ДАНС и плаши хорицата, които нямат понятие за какво иде реч. А бе кой нормален и истински агент ще ходи да тръби, че е агент? Вие виждали ли сте служител на живо да речем на МИТ? Аз съм виждал. С дълга коса, дънки, обеца на ухото, с тишъртка, а бе като средностатистически млад мъж. Даже по скоро малко като лошо момче изглеждаше. Така че Танер има много поздрави от колегите си от МИТ. Смях в залата хахахахахахахахахааахахахахаха.

      Изтриване
  5. Анонимен10/6/21 17:45

    Леле колко е писал без да каже нищо. Добре.Танер не е агент а е доносник на МИТ. Това устройва ли те? И винаги когато пожелае гражданството му ще бъде възстановено, такава е договорката.
    Танер е човек на Турските тайни служби. Нищо чудно да е двоен агент,Бг службите и те не спят.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.