Хората в малките населени места да бъдат подпомогнати в изграждането на малки фотоволтаични централи за собствена консумация, твърди инж. Георги Чепишев

 

„Крайно време да се спре порочната практика директори и учители да бъдат назначавани в партийните офиси, а да се заложи на професионалните качества на всеки и провеждането на публични конкурси в сферата.Въвеждането на мандатност за директорите на училища е също един приоритетите на ИТН“, заяви пред избиратели в Крумовград Юлия Чортленева, областен координатор на ИТН, експерт в групата по образование на партията и кандидат за народен представител в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

На срещата с жителите на Крумовград, кандидатите за народни представители на ПП “Има такъв народ” изложиха своите виждания за промените, които са необходими в сферата на образованието.

Вторият в листата инж. Георги Чепишев сподели възможността хората в малките населени места да бъдат подпомогнати в изграждането на малки фотоволтаични централи за собствена консумация. По този начин домакинствата ще бъдат енергийно независими, ще се подобри качеството на въздуха и разходите на семействата за електроенергия ще се намалят драстично.

 

ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО!

Среща с експерти и кандидати за народни представители от 9 МИР Кърджали

 

Уважаеми съграждани,

Заповядайте на среща с кандидатите за народни представители от 9 МИР Кърджали. На срещата ще присъстват:

Васил Георгиев - експерт в комисия "Правосъдие" и водач на листата за Кърджали.

проф. Николай Радулов - експерт в комисия "Вътрешна сигурност и обществен ред".

Манол Манолов - експерт и координатор на комисия "Образование".

Габриела Динева - експерт в комисия "Социална политика".

Срещата ще се състои в голямата зала на бившето НОИ. Ще имате възможност да зададете своите въпроси, да изкажете мнение и да дадете предложения.

Очакваме Ви!

Начало 17.30 ч. в конферентната зала на бившето НОИ на ул. Булаир 35

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/21 13:48

    Ах колко изискано сте го написали ,, бившето НОИ,,!А дано повлечете крак както се казва и да пишете вече за бившата Свилена Янчина!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/6/21 14:00

    Успех ! С вас сме!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/6/21 14:28

    ВИЕ ЩЕ СТЕ !!! УСПЕХ!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/6/21 14:43

    Това са страхотни идеи. И двете са важни. Не е без значение кой и на какво учи децата. А енергийната независимост в малките населени места ще лиши от възможност горските деребеи да тормозят малките хора и да им извиват ръцете.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/6/21 14:46

    Всички директори отново на конкурс и мандатност- 5 години и пак на конкурс. Или ще работи или навън, аман от калинки дето идват само да земат заплати.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/6/21 21:48

      Има логика, макар, че пет години са предостатъчни да съсипеш едно училище, след като си спуснат с партийния парашут.

      Изтриване
  6. Анонимен23/6/21 15:01

    Браво!! Само 22!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/6/21 16:20

    Ако не искате ГЕРБ да вземе отново властта и този път да мачка още повече инакомислещите и нехаресващите режима на Борисов, гласувайте за ИТН! Гласувайте, зада може поне част от служебното правителство да продължи да въдворява ред и дисциплина в нашата красива родина. Гласувайте, за да се върне поне част от нормалността в държавата! БЮЛЕТИНА С НОМЕР 22!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/6/21 17:58

    А за Славчо нещо не коментирахте ли?
    Лесно е да критикуваш, но се иска АКЪЛ, за да управляваш!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/6/21 18:29

    Аз гласувам за ИТН за промяна на системата и срещу корупцията.

    ОтговорИзтриване
  10. zaferiyus23/6/21 21:31

    Древният zaferiyus е казал. Гитти битти и момчето каза Ти Гониш.
    Гледате нещата вертикално, аз гледам хоризонтално.
    България на практика не съществува вече с изключение на Името.
    Ако оставим за тоталното ограбване и разорение ще видим друга по мрачна картина от обезлюдяването.
    Страната има държавен апарат от почти 440 000 души, 240 депутата и десетки хиляди общински съветника, на практика на изток или на запад при толкова население които има България трябва да имаме държавен апарат максимум от 35 000 души, 60 депутата и общински съветници на доброволни начала.
    Общинска болница момчилград няма персонал колкото една четвърт от мвр служителите и нямат заплати колкото на един общински съветник които си чеше *******/****** 4 пъти по един чес на месец.
    Питам се защо никой не Гаварит за тези катаклизми.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/6/21 23:11

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/6/21 23:12

    А бе страха на герб е ясен. Щом асен тюрдиев е пратил гологлавият братчед на тънгъръка е ясна работата. Збогом асеенчо

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/6/21 10:23

    Директори калинки, депесари вън.
    Заради тях образованието е на това дередже.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/6/21 14:59

    А кога ще изчистите некадърните държавни служители в НАП -Кърджали,които са там не с конкурс а по партийно поръчения.Последните назначени са от квотата на ДПС и ГЕРБ.Професионализма го заровиха и с предимство са тези които са съпрузи,дъщери,синове на силните на деня./На Сейфи Неджиб снахата,на Краси Хаджиев братовчетката,на Дидо от земеделието жената - Елеонора Чакърова и др./

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.