Щирлиц и Ханибал Лектър станаха герои в „затворено“ писмо, изпратено от личната електронна поща на бившия пиар на Областна администрация Милена Димитрова до редакцията на 24rodopi.com. В него тя отговаря на заместник областния управител Бисер Николов по повод негово писмо до Цвета Караянчева относно отстраняването от длъжност на Димитрова. Писмото е подписано със „сърничка“…


          „ЗАТВОРЕНО“ ПИСМО

/До Бисер Николов, заместник областен управител на област Кърджали, напоследък „повелител на гората“ и ловец на …“сърнички“ /

Уважаеми другарю Николов, по-рано днес ръководената от Вас областна управа благоволи да ме допусне в доскорошния ми кабинет и ми отвори „зелен коридор“, за да си прибера личните вещи. И понеже благородството трябва да си има граници, все пак, ми осигури охрана като на Ханибал Лектър, да не би на прощаване да задигна някой телбод. Недоумявам в какъв филм живеете Вие и Вашите лакеи, не знам с какво Ви  хранят и поят, но шпионският дух в режисурата на събитието ме кара да мисля, че въображението Ви сериозно се разминава с реалността. Вчера  публикувахте цял ферман, посветен на скромната ми особа. А твърденията Ви колко лош и несъвършен човек съм, как заобикалям закона, газя етичния кодекс и ерозирам „престижа“ на службата, обосновахте с факта, че не си заключвам кабинета. Да ви кажа под секрет, и през ум не ми е минавало да го заключвам. Никога не съм подозирала, че някой от колегите ми ще се промъква като Щирлиц в мое отсъствие да ми тършува из портмонето или да рови в компютъра ми за държавни тайни. Пък на – за толкова години не ми е изчезнала нито една стотинка, нито пък е изтекла някаква конфиденциална информация. Новата партийна директива изглежда изисква хората да се заключват. Да се дебнат, да се подозират, да донасят един за друг, да козируват на обергрупенфюрера и да си заслужат нашивките. Лично аз винаги съм намирала вицовете за Щирлиц за далеч по-пикантни от сериала. И днес, докато нарочен екипаж ме гледаше в ръцете какво си прибирам от бившето работно място, се опитвах да гледам на ситуацията откъм комичната ѝ страна. Двама лакеи /без ливреи/ съблюдаваха да не спретна някоя диверсия посред бял ден. И си представям какво ще се случва оттук-нататък, когато се разминаваме с Вас по тесните улици на Кърджали. „Хм, чужд шпионин“, ще си мислите Вие. „Хм, някой пак е прекалил с… шпиономанията“, вероятно ще си казвам аз. Прав е бил Подвързачов: „Аман от мухи, дето се мислят за аероплани“. 

С пожелание за здраве и дълго съществуване :

Искрено Ваша ….“Сърничка“


24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

51 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/21 08:09

    Много злоба има на този свят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/6/21 20:39

      Злоба злоба ама този цитат май се отнася за нея „Аман от мухи, дето се мислят за аероплани“. Цялата партийна групичка са гаранирани и доказани специалисти, велики пиари, велики борци за кокала, от велики по велики и т.н.

      Изтриване
  2. Анонимен24/6/21 08:10

    Търсена провокация.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/21 08:11

    Много я е яд, госпожа „вирнат нос”, че си отива.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/21 08:20

    Липса на достойнство, а за морал да не говорим. Тази жена избяга в болничен, когато разбра за заповедта, а се вихрише на откриването на кампанията на Герб иобикаляше горите за да оди пеш с Цвета. Мисля, че Николов, трябва да сигнализира прокуратурата за болничния, защото се задава нова лятна пандемия сред номенклатурата след изборите. Профилактично. КОЙ и издаде болничният лист?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/6/21 08:23

    Емблематичната Калинка наистина се помисли за сърничка! Затова дядо ми Хасан казваше : освен компютри, а канцеларията трябва да има и огледало!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/6/21 08:24

    Много плитко, сърничке, ма много! Това писмо сигурно би трябвало да бъде един вид отговор или реакция, изплакване на болка някаква, но единствения ефект, който постига е, да всее основателни съмнения в ПиАр ските Ви възможности!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/6/21 08:44

    Ох, мамоооу, каликанджийски потенциал

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/6/21 08:56

    МИЛЕНА, ТИ АКО ИМАШЕ МАЛКО ДОБЛЕСТ НЯМАШЕ ДА ЗАДЪЛБАЕШ РАНАТА,КОЯТО САМА СИ НАПРАВИЛА.НЕ ЗНАМ,КАКВА ТИ Е БИЛА РАБОТАТА,НО ЗАПЛАТАТА СИ ПОЛУЧАВАЛА КАТО СЛУЖИТЕЛКА НА ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ.А НЕ ОТЛЪЧНО ОТ ЧАНЕВ ОБИКАЛЯШЕ ПО ЦЯЛ ДЕН ИЗ ГРАДА И КАТО РЕШИТЕ ДА СИ ПОЧИНЕТЕ ПАК НЕОТЛЪЧНО ОТ ЧАНЕВ БЕШЕ ПРЕД ОФИСА НА ГЕРБ.НЕ ЗНАМ КАТО КАКВА РАБОТЕШЕ,НО ПО СКОРО БЕШЕ ОХРАНА,ГОВОРИТЕЛ ИЛИ КОМПАНЬОНКА НА ЧАНЕВ.ЧАО СЪРНИЧКЕ/СЪРНИЩЕ/.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/6/21 10:30

      Вярно, какви бяха тия непрестанни разходки из града рамо до рамо. И това ако е работа, здраве му кажи. Хората за едното парче хляб се скъсват да работят, местните дерибеи не благоволяват дори да отидат до работното място.

      Изтриване
  9. Анонимен24/6/21 09:09

    Наистина слабо писмо по-скро като плач.Трябва всеобща промяна Цвете в структурите на местно ниво !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/6/21 09:19

    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕВТИНО ! ИЗЛАГА И СЕБЕ СИ , И ПАРТИЯТА СИ! КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/6/21 09:39

    Всички вие, не ни занимавайте с вашите глупости

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/6/21 09:52

    Защо не се оттеглиш с достойнство и да не се излагаш? Всяка власт освобождава предшестващите и си назначава нови хора. Така е и така ще бъде, но човек трябва да пази авторитета и достойнството си.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/6/21 10:16

    Ех, това вече не ни хареса!
    Можехте да не се излагате , г-жо.
    Недейте слуша калинки-малинки.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/6/21 10:18

    Като чета простотии те на така наречения "пиар", ми става смешно и жалко, до къде може да стигне самоунижението на една герберска калинка. Това което е написала е повече от бездарно и лишено от логика писмо, което точно коренспондира с безсмислието обхванало тази госпожа. Единствено което разбрах че я охранявали като Ханибал Лектор, да не откраднела нещо. Ами с оглед на разкритията около Герб, е напълно нормално човек да го очаква. Милено, ти може наистина да се окажеш крадла, ако се разследва кой и как ти е издал болнични лист. Много взехте да се разболявате всички гербери, става съмнително и тъй като сте много, има вероятност да фалират НОИ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/6/21 10:56

      Г- жа Свилана Янчина ( друга турена калинка) си затваря очите за такива болнични и ги приема за редовни. То цялото НОИ е калинка до калинка. Набедени професионалисти- по- скоро отлични женски и мъжки про......титли! Самите те се крият зад псевдо болнични да не би да ги изритат като кирливи псета. Така че Миленка си е опекла работата с Свилена и Валери( син на голямата активистка Злата на партийкат)

      Изтриване
    2. Анонимен24/6/21 11:01

      До Милена!
      Проста си беше и проста си остана. Върни се на село и Паси козите ! Има една приказка - казвала съм тия и пак то я казва ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ СЕБЕ СИ!
      Чувам че ще ходиш да работиш в радиото при някой си Краси. Че ти нито можеш да говориш нито можеш да пишеш От тебе нищо не става. Кротни се

      Изтриване
    3. Анонимен24/6/21 21:46

      Много интересно ми стана , как въпросната госпожа се отъждествява с Ханибал Лектър. Всъщност тя знае ли кой изобщо е той. Защото героя на пидаъелят Томас Харис е тъй наречения Червен Дракон по едноименната му новела. Имам въпрос Милена Димитрова се самоопределя като червен дракон. ? Нима тя е от комунистическата партия, непризнаващи демокрацията и свободата на словото и така нататък? А може би този факт е достатъчен индикатор за нейната образованост и интелигентност?

      Изтриване
  15. Анонимен24/6/21 10:53

    "Пиар",който по цял ден обикаляше улиците на града с областния управител и в момента има наглостта да има претенции и да обижда-характерно за всички гербаджии.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/6/21 10:53

    И какво му е затвореното на на това писмо, след като си го постнала в най-четения сайт, че да те преценят на какво ниско ниво си? Интересно ми е, по каква схема Чанев е в НАП? Следя конкурсите, и не съм забелязал да са обявявали такъв, че той да е назначен на това работно място, че и началник! Време е да се разкрие "Кой кум, кой сват, кой на булката брат" .

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/6/21 11:02

    Само областните на ГЕРБ са имали пиар, това е новооткрита длъжност с цел раздуване на администрацията и всички калинки на ГЕРБ да са на държавна работа. Голям срам.Време е да се почисти и областната служба по Земеделие там на пет души има длъжност човешки ресурси пак за техен човек новооткрита длъжност,но мъжа на въпросната госпожа е съученик на Караянчева.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/6/21 12:57

      много неточно, и сегашния зам.областен управител в своя мандат като областен преди няколко години също имаше пиар, която в момента работи в БНР.

      Изтриване
    2. Анонимен24/6/21 21:49

      Ама и тя ли така рИва, като я уволни областния на ГЕРБ, или е имала акъла и доблестта сама да напусне?

      Изтриване
  18. Анонимен24/6/21 11:24

    Уважаема редакция. Всички знаят близостта Ви с другаря Николов. Всички знаят и що за "пиар" е госпожа Димитрова. Но. Едно голямо НО. На отвореното писмо всички коментари ЗА, а на затвореното писмо всички коментари ПРОТИВ. Съмнително е най-пестеливата дума в случая. Защо не публикувате различното мнение, нали там някъде по средата е истината?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/6/21 11:38

    Davai Bisere s tebsme ela i V Benkovski da rascistite gorskoto ce ot krajbi i dalaveri drugo niama

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/6/21 11:40

    Милена, спри да се излагаш повече. Цялата околия знае защо теб те назначиха на този пост и всъщност как нищо не правеше. Спри се, защото всичко това рефректира върху имиджа на Цвета.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/6/21 11:43

    Срам нямаш ти, а с това затворено писмо за пореден път доказа, че и акълът ти е колкото на пиле.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/6/21 11:49

    Жалка история сътворена не от сърничка, а от дърта коза.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен24/6/21 13:20

    Спрете да я отразявате и лека полека ще отече в канала и туй то.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен24/6/21 14:02

    Колко евтино и постно писмо.. Никакво въображение! И колко глупаво звучи "другарю Николов". Хората удрят дъното, когато се чувстват застрашени.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен24/6/21 14:20

    Ха,ха това с козируването от вашия лидер си го научила ха ха,ха,той го умее най добре! Чудя се наясно ли си сърничке/сърнище, какво представлява длъжността пиар!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен24/6/21 14:22

    Както ти е затворено писмото ,така ти е затворен и мозъка,ако имаш такъв.Ако бях на твое място щях да си замълча и дълбоко ще потъна в дън земя.Вола рие пръстта и си го хвърля върху гърба.Много елегантно подходил Бисер Николов, като те сравнява със „сърничка“.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен24/6/21 14:28

    ЩЕ СЪСИПЯТ КАЛИНКИТЕ НА ЦВЕТА ТАКА КАКТО БАТ БОЧКО СЪСИПА НЕЯ!!! Хора спрете се не са виновни тия виновни сме ние че сме гласували за тях!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен24/6/21 14:36

    А къде е Юрукова..................?!?!? мистерия по Стивън Кинг..............

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/6/21 20:20

      Лекува се в някоя клиника от зависимостите си. Всеки друг покрил се явно усеща, че корабът потъва.

      Изтриване
  29. Анонимен24/6/21 14:58

    Г-жо Караянчева сменете това ръководство на партията ГЕРБ в Крумовград.Вече всички ще се отказваме да гласуваме заради тези злобни и некадърни кадровици.Седнал един горски да определя съдбата на хората.Ами неговата работа е в гората да я опазва ида работи.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен24/6/21 15:25

    Криворазбрана прозрачност или Криворазбраната ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ / цивилизация/.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен24/6/21 16:21

    Спестявате 2лв.за БАСЕЙН АРПЕЗОС.ПРОМЪКВАМЕ СЕ ПРЕЗ ВХОДА НА СЛАДКАРНИЦАТА НА ПРИЯТЕЛЯ ДР.ГЕОРГИ ГРОЗЕВ ШЕФА НА БАБХ.ЕВАЛА БИСЕРЕ.ШАПКА ТИ СВАЛЯМ.ЕДИН ГАНЧО ПО МАЛКО.РОМЧЕТАТА ДАВАХА 2.ЛВ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/6/21 20:25

      Интересно, че името на държавният бизнесмен д-р Грозев изскача във все повече коментари. Дали има за какво? Ветеринар, ветеринар, ама май агрономството и Цветята повече го влекат. Явно там е парата.

      Изтриване
  32. Анонимен24/6/21 16:21

    Господи! При бери си вересиите! Такава голяма разлика има между чанта и сърничка!

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен24/6/21 20:13

    Преди години имаше едни които пееха песента "45 години стигат времето е наше". Сега има една нова песен която по всяка вероятност ще се запее " 12 години Ви е много, времето Ви свърши". Та освен по горе споменатата госпожа за която е отразена статията има още много като нея които не само да бъдат сменени но и да бъдат изхвърлени от политиката и да се даде път на младите които могат много със знанията си, да не бъдат калинки както беше до сега за да може най-накрая да се получи нещо добро в страната ни.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен24/6/21 20:32

    Браво, Милена! Като чета коментарите, IQ- то на пишещите е под 40!
    Няма как да те разберат хора, хранещи се единствено от злоба, завист и злословене!

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен24/6/21 21:58

    Kqzim ot gorskoto ot benkovski i zamestnik nachalnika koga shtegi mahate a pak na gorskite mnogo pozdrsvi i mnogo da ne se radvat,,,,

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен24/6/21 23:20

    Какво ми обикаляхте улиците като куци коне

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен25/6/21 00:15

    Абе за Крумовград не ми говорете щом Неделчо обърна резбато и завъртя гъза! Съветниците ви придават вече !

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен25/6/21 00:19

    Калинка/миленке/ боли ти щом далаверата на морето ти секва да продава консумативи и услуги на четвърти пари! Успокой се парите са много от далавера! Харчете ги с здрави! Поздрави на морето Ти!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен25/6/21 00:20

    Калинка/миленке/ боли ти щом далаверата на мъжлето ти секва да продава консумативи и услуги на четвърти пари! Успокой се парите са много от далавера! Харчете ги с здрави! Поздрави на морето Ти!

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен25/6/21 00:21

    Как боли! Помисли си хилядите отстранени от вас! За това не можеш да спиш!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен25/6/21 08:40

    Мисля си, че телесното тегло на въпросната персона никак не съответства на това на СЪРНИЧКА, но и баба Яга при публикации слага снимка на Наоми Кембъл ??? ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.