Въоръжени с кофи, метли, лопати и шпакли кандидатите за народни представители на  ПП „Има такъв народ“ (ИТН), начело с водача на листата Васил Георгиев и сценариста Филип Станев, почистиха един от емблематичните паметници в Кърджали, този на капитан Петко войвода. Още в самото начало на дружната оборка край монумента, бе вмъкнато послание…

„Искам да кажа нещо много важно, скрито като послание в тази шпакла. Изразът „да изчегъртаме“ ГЕРБ може да бъде символизиран от този инструмент. Това, което ще трябва да се случи на 11 юли“, каза Филип Станев, сочейки шпаклата в ръцете си.

“Екипът на „Има такъв народ“ в момента почиства този паметник. Той беше в меко казано окаяно състояние. Почистихме тревата около него. Сега нашите колеги го мият, както виждате. Важното, което предстои обаче, е на 11 юли. Всички български граждани, които смятат, че е време за друго е добре да дадат своя вот, защото това е демокрацията“, заяви още Станев.

След грижливото почистване на паметника и мястото около него, съмишлениците отправиха пожелание: “Нека както водата ще отмие тази мръсотия, така и ние да успеем да отмием ГЕРБ от политическия живот“.

След това призоваха за промяна с номер 22 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/21 19:13

    Колко пъти писах до редакцията на 24 rodopi този паметник на Кап. Петко Войвода да бъде почистен от деятелите на тракийското дружество в града. Те бяха се научили само да се снимат пред него заедно с неговият председател и да му поднасят цветя. Иначе едно голямо браво за деянието което извършиха от екипът на "Има такъв народ". Остава да бъдат почистени паметниците на Димитър Маджаров и на освободителите в градският парк.Колко малко е необходимо само.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/21 19:57

    Успех. С вас сме.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/21 20:09

    Изчегъртвате само пред Станев,иначе сте с ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/6/21 20:29

    Браво,ще Ви подкрепим...22...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/6/21 20:47

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/6/21 21:00

    Еничари!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/6/21 22:10

    Чалгарииииииии......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/6/21 23:14

    Благодарим от сърце.След едно обаждане, където трябва от ръководно лице на Има Такъв Народ,пътя Тихомир-Токачка-Звездел започна да се асфалтира. Значи може.......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/6/21 16:51

    Сега трябва да започне и асфалтирането на улиците в с.Резбарци, защото там хората са забравени и от бога, царя и от оня от Банкя.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.