„Имаме си нови тротоари, а улиците са разсипани“, ни пише читател на 24rodopi.com.

Визира ремонтните дейности, завършили преди около месец-два в централната част на Кърджали.


„До попската градина работници смениха бордюрите, разкопаха огромни дупки на пътното платно и по живо по здраво си тръгнаха. Буквално смея да твърдя, че си оставиха ръцете. Как пък никой не мина да провери обектите и да види окаяното състояние след работата на въпросната фирма? Моля да се вземат мерки по възстановяване на пътното платно в нормален вид“, се посочва в читателското писмо.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/21 12:49

    Кърджали е най скапаният град за живеене.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/21 13:18

    В Кърджали са скарани с контрола . Никой не го е грижа за мръсните , не осветени и с дупки улици . Почти всичко е занемарено .Служителите които отговарят за чистотата , за осветлението , за дупките в гр. Кърджали не си изпълняват задълженията ,те или не виждат всичко това или толкова им е разбирането . Моля наистина вземете мерки

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/6/21 13:48

    Не мога да разбера защо тези, които правят поразиите не си ги оправят. Свършили сте ремонта и хайде погледнете какво сте оставили след вас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/6/21 14:16

      Защото калинките се пазят едни други.

      Изтриване
    2. Анонимен19/6/21 16:03

      Само от една партия оправя пътищата тук и тя не е ГЕРБ а на урковците те не знаят що е то да си почисиш след ремонт и въобще у тях дали и там така правят

      Изтриване
  4. Анонимен18/6/21 14:51

    КАТО ИЗБИРАТЕ КАЛПАВИ УПРАВНИЦИ
    ТАКА ЩЕ Е

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/6/21 15:44

    Abe kmeta za 2.5 e pysnal 350 taksita kvo si chypyte kolite amsalaci

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/6/21 16:18

    Крайно време е дошло общината да спре да се оправдава с няма пари и да започнат малко по малко нещата да се оправят .Гражданите на Кърджали залужават да живеят в по чист и не толкова скапан град .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/6/21 18:37

    Коментарите Ви са излишни. Трябва да се гордеете, че има такава държава членка на Европейският съюз. Важното е парите да се усвояват.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/6/21 20:14

    Много сте нагли значи,свиквайте с реалността вече...Толкова могат.Нали си взимат заплатите за несвършена работа.Те затова и номинираха Д.Пеевски за кандидат депутат от всички общини, защото за 4 години само 1 път посети парламента,за да даде клетва...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/6/21 13:06

    Кмете.....Защо не работи шадравана на площада, или и там блок.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/6/21 16:50

    като сте тъпанари да гласувате за дпс-ето така управлява шайката дпс

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/6/21 18:09

    При вас може би не се прави! В Момчилград се прави и някои пак са недоволни! Женицата със екипа си правят, а мерзавците са недоволни и рушат само.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.