Патриотичният социалист Велизар Енчев цитира анализ на 24rodopi.com в предаването си по телевизията на БСП. „Пациентът ДПС`юни 2021-ва: Метастази „Пеевски“, хирург Ердоган, но цената…“. Направи го избирателно, на определени пасажи, които да послужат за собствения му интерес. Няма проблем. С изключение на едно нещо, което си позволи бившият посланик, агент на тайните служби на комунистическия режим и водещ на тв предаване. Нарече 24rodopi.com „официоз на ДПС“. 

Редакционен коментар на най-четения сайт в Южна България провидя бъдещата среща между Карадайъ и Ердоган, "намести" пластовете на случващото се от години по оста ДПС-Турция, и в конкретност Ердоган-Доган. Избираеми пасажи за възможностите, които подобна дружба може да донесе както гласове, така  и загуби за Движението. Пропуснат удобно финал в края на анализа, че именно "Доган предупреди Борисов преди години за прекалената му близост с Реджеп Тайип, която може да постави България в средновековната опасност от времето на цар Иван Шишман".

Енчев пропусна тези факти. Възползва се от отличния анализ на 24rodopi.com, за пореден път изпреварващ събитията, но на няколко пъти включи в лексиката си „официоз на ДПС“.

Господин Енчев, в официози на различни партии сте работили и продължавате да работите единствено Вие, скромната Ви персона. Не обиждайте труда на хора, виждащи далеч повече хоризонти от Вас, вкарвайки ги в тесномислието на собствения Ви разум. 

Получихте наготово тема за предаването си, но поне не обиждайте и не подвеждайте хората!

Впрочем, с подобно поведение, изборният ви резултат в област Кърджали ще се спъне още в „легналите полицаи“ на шосето край Черноочене.

Иначе, добре дошъл в Кърджали, Велизар Енчев, като водач на партийна листа.

*

Другарю Енчев, ако 24rodopi.com беше "официоз на ДПС", ти и още 123 000 наши читатели щяхте да научите за изненадващото заминаване на Мустафа Карадайъ при Реджеп Тайип Ердоган не преди 4 дни, а късно в събота вечер, когато председателят на ДПС щеше вече да си купува уиски и цигари от безмитната зона на "Капъкуле", като пресцентърът през това щеше да е изпратил до медиите суха информация за срещата във Vahdettin Köşkü. Шапка сваляме на тези 123 000 души, работим за тях! За Енчев какво да кажем - когато не цитираш коректно, това си е кражба! Когато пък преиначаваш, подло е, ченгеджийско!

Ако все пак сме официоз, както му се иска на другаря и Енчев си пълни предаването с цитати от "официоза", демек всички сме от ДПС. С коректно уточнение, че Енчев е много по-голям депесар от нас, най-вече като 11-и в листата на ДПС. Защото с участието си на предстоящите избори като водач на БСП, реално той върши повече работа на ДПС и доближава партията, по която той уж грачи и храчи, до 4-тия мандат в Кърджалийско.

24rodopi.com

P.S. Когато тръгваш на битка за гласове в Кърджали и твърдиш, че най-големият проблем на държавата са гласовете от Турция, си предварително обречен. Проблемите не са в Турция и бюлетините, те са тук, сред нас, дори двукраки. 

Безплатен съвет.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/21 21:31

    Той е от гражданската квота,работи в БСТВ,не е член на БСП!Истинските социалисти са патриотите на България!Тюркомразци има,с бедни души, обременени средновековно,тези които не са в час с днешния ден и бъдещето.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/6/21 18:07

      Не е гражданска квота, а коалиционен партньор, има своя партия!

      Изтриване
  2. Анонимен6/6/21 22:17

    Браво Родопи,перфектно го забихте на другаря!А ДПС отдавна е символ на лицемерност и грабителство.Никога не съм забелязал да ги защитавате или ласкаете. Напротив винаги точно сте отразявали всичко,което е редно и нередно.Продължавайте да дерзаете и показвате истината такава каквато е!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/21 22:24

    Почва се. ДПС привидя в БСП големия си проблем. Проблемът обаче е друг _ след атаката на САЩ срещу Пеевски, вотът в Кърджали не е толкова сигурен за Доган. Дано Ердоган им помогне. Иначе Слави и Корнелия могат да вземат мандат в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/6/21 07:34

    Дойдоха избори и пак високапарни глупости, който хората не разбират. Говорете простичко и елементарно. Не знам кой ще гласува за вас.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/21 08:17

    Е нека не забравяме че Енчев е в листата на БСП в Кърджали благодарение на ДПС Михалевска и Устренска привлякоха много от гласовете на ДПС и затова ги отстраниха от Кърджали Сложиха националист както се използва винаги за настройване на електората

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/6/21 10:40

    Господинът няма да се впечатли той няма да води кампания в Кърджали както не се появи и в Хасково

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/6/21 14:20

    Ало, Багдасаров,време е да обясниш на нас избирателитв на БСП,къде е втората,гражданската квота от предишната листа.Защо не участва сега? Още общ. съветник ли в групата на БСП?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.