Дали пред телевизора, дали навън, нашенецът обича да сее емоции. Само да не са в ущърб на силните на деня. Пред тях овца, за пред останалите в стадото - истински аслан. Пустинен.

Като един родопчанин, дето претендирал, че бил пустинен лъв. И щял да „реже топките“ на останалите в кръчмата с лозарска ножица. Изял малко бой, пък после го арестували.

Случващи се случки. Никога не е скучно дори в най-затънтените кътчета на уникалната ни родина. Тук ежедневно господари онождат слуги, а последните пляскат с ръце. Но помежду си се самоизяждат. С настървението на вълци след 5-годишно вегетариантство. Готови са на всичко, за да блеснат в собствената си бездарност, доказвайки че животът до този момент не е бил наизустен от нарязаната хартия на пирона във външния кенеф на село. Служеща за забърсване на… Последен прочит на новините, с кафеникави тонове като носталгичния Моне.

Стадото, което преживя, но е готово и да се самоизяде.

Карай, важното е, че „Деси Банова разкри сензационно как е пламнала искрата между нея и Плевнелиев“…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Бутат „Тютюнева“! Уникален мегакомплекс върху терена!

-На Деси кърмата, баничките на Плевнелиев и изправените „роги на козътъ“

-Малко „Студио Х“

Камъните, на кметицата гърдите и овцете канибали

-А, ако бяха братушки, а не брадъри?!

US армията превзе цех, а Херо брани… гейове и лесбийки

-3 години след инцидента

Порицание за сноубордиста, който прати в кома дете!

-Десетки в затвора заради скъпо брашно, ръж, риба, платове…

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.