Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в Кърджали сред множество симпатизанти. На срещата присъстваха зам.-председателят Даниел Митов, Антон Тодоров и водачът на листата в 9-и МИР Цвета Караянчева, която призова към победа на предстоящите избори.

„Трябва да се мобилизираме този път отново. Трябва да победим, защото без нас има хаос и безумие. България не заслужава това!“, бяха едни от встъпителните думи на „острието“ на ГЕРБ в региона.

„Госпожа Караянчева е може би най-големият политически боец, който аз съм виждал. Вие сте невероятни късметлии, че тя е водач на листата във вашия регион“, заяви Даниел Митов, а Антон Тодоров допълни: „Тя е сигурен, стабилен боец. Няма втора като нея! Не защото съм ваш гост, просто наистина е човек, който кипи от енергия  и изключително целеустремен“.

След което се отправиха критики към служебното правителство.

„Не се търпи. Лъжите, клеветите и безобразията са ежедневие. Това е един първичен бульон от омраза, реваншизъм и всякакви други безобразия. Това е първичен бульон, който не може да роди нищо живо“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„През изминалите месеци в управление на служебното правителство виждате какво се случва - хаос и безумие от една група овластени реваншисти. Хора, които влезнаха в Народното събрание да оправят държавата за няколко дни, защото те нямаха желанието да продължат да работят в това НС. Направиха едно недоносче - изборен кодекс, който приемахме на абордаж“, заяви от своя страна Караянчева.

А накрая Митов завърши с думите: “Ако се чудите какво предстои на 11 юли, то е: Били сме ги, бихме ги и пак ще бием, затова на 11 юли с номер 5 в бюлетината!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.