Бившият страж на националния тим Благой Макенджиев ще пази вратата на крумовградския „Левски“ през новия сезон в Югоизточната Трета лига.

Клубът стяга сериозна селекция с много солидно финансиране, което се осигурява от чуждестранна компания, пише „Тема спорт“ и допълна: Макенджиев вече е провел разговор с ръководството и треньора Стефан Генов и е приел предложението.

През изминалия сезон роденият на 11 юли 1988 година в Петрич Макенджиев записа 22 мача за „Монтана“ в елита, но тимът изпадна.

Макенджиев е юноша на благоевградския „Пирин“, бил e титуляр в ЦСКА, „Берое“, „Черно море“ и „Дунав“

Покана от „Левски“ (Крумовград) е получил и Дани Кики, който обаче засега не е дал отговор.

Както вече 24rodopi.com писа, отборът привлече няколко състезатели с опит във Втора и Трета лига. Фланелката на „Левски“ обличат почетният гражданин на Кърджали Ахмед Осман, Красимир Илиев от „Хебър“, друг бивш играч на „Арда“ - Беркай Халил (на снимката горе). Тимът ще бъде подсилен и от младите състезатели Октай Хюсеин и Оган Меридж. Първият е юноша на „Локомотив“-Пловдив, а вторият - на играещия в Суперлигата на Турция тим „Алтай Гьозтепе“.

Към тя се присъединяват и юношите на „Ботев“ - Борислав Карамфилов и Димитър Калчев. Други две попълнения са опитният защитник Цветелин Радев от „Добруджа“ и нападателят Петър Христов, който за последно беше в „Литекс“.

Тимът се събира за първа тренировка преди сезона на 1 юли. На 18-ти пък играчите заминават на лагер в Банско. Там са предвидени три контроли-срещу Банско, „Пирин“-Гоце Делчев и Сандански.

„Не си поставяме грандиозни цели, те ще следват една по една“, заяви пред 24rodopi.com mрезидентът на клуба Басри Саров.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/21 20:41

    Такъв отбор Алтайгьозтепе няма Басри ,те са два различни отбора Алтай ,който тази година спечели промоция за супер лигата на Турция и Гьозтепе си е редовен участник в супер лигата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/21 21:58

    САМО АРДААА🥇🏆

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/21 23:06

    И кои са от Крумовград в отбора ? Наем за стадиона кога ще платите да не сте си помислили че е на отбора, той е на всички ни

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/6/21 01:11

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/6/21 01:11

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/6/21 08:32

    Abe rodopi altay i göztepe s dva razli4ni izmirski otbora kak uspihte da gi napravite edin aman ot pişman poznava4i na turskia futbol...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/6/21 13:10

    Burgucana ste pribere parsata pak..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/6/21 14:30

    Градския стадион ще го сполети съдбата на Обувната фабрика

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/6/21 17:56

    Футбол ли ще играят или челик фокус мокус и парите ги няма

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.