Косачи обработват тревните площи в квартал „Възрожденци“. След тях пък остават срамотиите на живеещите в блоковете. Някои вероятно дори не са чували за контейнер за смет.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/6/21 13:36

    Миналата година обядваха на пейките до 47 ми блок и си оставиха опаковките от обяда,буркани с лютеница,еднократни лъжици салфетки кош имаше до пейките ,но кой да види ,ако тази година го направят и аз ще ви пратя снимка ей така да си имате...тъжно е хората от чистотата да оставят мизерия зад себе си

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/6/21 13:53

    Не само във Възрожденци е така! Навсякъде из града е така,окосиха тревата но не я събраха.Тя изсъхна и алеите и улиците се покриха със сено.Срамота и ужас! Града с всеки изминал ден става мръсен и все по-мръсен!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/6/21 14:10

    Това боклукь къде ба, Въсрожденси ли ба. Мъного лошо. Лошо лош....... О. Мъного лошо...Викате немало рабъта. Това не ли ба рапьта.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/6/21 15:33

    А като са окосили няма ли да си съберат тревата?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/6/21 21:08

    Живея на 4 етаж и скоро тревата ще стигне до терасата ми!!!Всяка година едно и също,минават да Косят когато тревата изгори от слънцето..края на лятото...46 блок-Взрожденци!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/6/21 22:40

    кърджалийците са най големите селяни.
    просто чукундури

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/6/21 08:23

      Да да само че щото не са Кж а от гората

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.