25-годишен моторист от Кърджалийско е с опасност за живота след пътен инцидент край хасковското село Широка поляна. Произшествието е станало в четвъртък на главния път Кърджали-Хасково.

Лек автомобил Рено, управляван от 72-годишен мъж, е пътувал от Хасково и се е опитал да направи ляв завой към селото. Тогава е последвал сблъсък с мотора, който е идвал от Кърджали.

Мотористът от кърджалийското село Казаците е с черепно-мозъчна травма, фрактури на две ребра, ръцете и краката. Транспортиран е в пловдивска болница.

Снимка: Facebook  i see you Кат Хасково

24rodopi.com

Приятелите на Гюрджан се молят да оцелее - четете тук

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/6/21 11:43

    Моториста е от село Казаците Джебелско . Бързо оздравяване на момчето дано се възстанови

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/6/21 12:04

    Ахх дано се оправи момчето!За жалост никой не се съобразява с мотористите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/6/21 14:05

    В случая има отнемане на предимството на мотора. 72 годишният шофьор явно въобще не го е видял. Там ограничението на скоростта е 60 км. Едва ли моториста е карал бързо, защото на това кръстовище обикновенно има камера.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/6/21 22:09

      Едва ли карал с 150 сигурно с 40 км/ч

      Изтриване
    2. Анонимен4/6/21 22:18

      В тази територия Бг. камерите обикновено, ако снимат отпред съгласен ли си? И мотУристите го знаят даже и децата така, че язък и за двамата участници в ПТП.

      Изтриване
    3. Анонимен5/6/21 11:30

      Камерите снимат и отзад, ако не знаете.

      Изтриване
  4. Анонимен4/6/21 17:45

    Не сме сигурни, то винаги са е точка и в следващия момент нещо те гази докато се изправиш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/6/21 22:43

    пенсионера направил рязко грешно движение

    ОтговорИзтриване
  6. Няма значение кой е карал криво и кой право. Ако Ви идва от вътре кажете една молитва момчето да се оправи. Другото е плямпане

    ОтговорИзтриване
  7. Няма значение кой е карал криво и кой право. Ако Ви идва от вътре кажете една молитва момчето да се оправи. Другото е плямпане

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/6/21 23:45

    S tiya motori kolko hora umryaha pak ne vi doyde akula.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/6/21 08:54

    Никой не спазва правилата по пътищата, всеки вирнал глава и вижте кой съм е така ще е

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.