3 часа продължи срещата на кърджалийци със зам.-председателя на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов, с главния секретар на партията Виктория Василева, с коориднатори и експерти.

Местните жители споделяха своите проблеми, страховете и надеждите за хората и населените места в Източните Родопи, изразяваха мненията си за кандидатската листа в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Присъстващите искаха да разберат посоката, по която ще тръгне партията, бъдещите намерения, коалиции с възможно партньори.

Кой ще води листата на ИТН в Кърджали? Кой още има минимални шансове да влезе в парламента? Кой виден активист на ДОСТ отпадна? – четете по-късно само в 24rodopi.com

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/21 11:52

    Да гласуваш за Слави е все едно да гласуваш за ДПС. Трифонов наложи закона за 40 избиратели, регистрирани избирателна секция в странк извън ЕС и така обслужи Доган с вота в Турция. Затова вчера Карадая се срещна с Ердоган.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/21 14:24

    Никакво гласуване за ИТН. Гласувам за БСП! Единствените борци за справедливи пенсии и евродоходи за младите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/21 15:52

    Вижте 1во турците не са цига ните че да ги водят за носа 2ро дпс не в град кърджали не е такава сила в селата да 3то доста са избягали в западна европа и затова ги беше страх да махнат ограниченията. Щото на запад са и христяни и мисиомани и атейсти дошли за препитание щото ни крадът яко независимо кой си кж освен блокове празни друго няма,а в строителство най лесно се изпират парите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/6/21 18:59

    Само в Има Такъв Народ,хората не се делят по Вяра,Етност и Религия.......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/6/21 11:48

      Само Да България, за да се вкарат по затворите престъпниците с политически чадър, без значение дали са гербичи, комундета или дупесета. Реформа на съдебната система и програма за развитие на икономиката.

      Изтриване
    2. Анонимен9/6/21 18:16

      А от Да България кой ще ги вкара в затворите, защото те никак не са китки

      Изтриване
  5. Анонимен6/6/21 20:46

    На срещата са били видяни доста чиновници, които доскоро бяха от Герб, бързат да се пребоядисат и да се подмажат за да не загубят кокала некадърните калинки...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/6/21 07:43

    Само Има Такъв Народ! Хората за знаещи, можещи и желаещи да свършат нещо именно за народа,а не да пълнят чекмеджета и офшорни сметки на наш гръб!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/6/21 18:19

      А къде са на Слави Трифонов парите? Защо той не си плаща данъците в България?

      Изтриване
  7. Анонимен7/6/21 20:57

    Няма как неграмотни хора да бъдат съмишленици на грамотни. В Кърджали ще се гласува най-много за ДПС и за ГЕРБ, защо ли вота се различава толкова от Пловдивския или Софийския? Отговора е много прост, по-прост и от кърджалиец. Родопи няма да пуснете коментара разбира се.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.