Недей да дремеш пред телевизора, иди си легни - двете нули ще останат до последната свирка!

В това изречение може да се събере целият мач между „Ботев“ (Враца) и „Арда 1924“ от първия кръг на елитното ни футболно първенство.

Нищо за отбелязване на терена, липса на чисти голови положения, краен резултат – 0:0.

След загубата с 0:2 от "Апоел Беер-Шефа" в историческия дебют на европейската футболна сцена, "Арда 1924" загуби две точки във Враца на старта на Efbet лига.

"Евротурнирите ще отминат и ако подхождаме и занапред така, не ни чака нищо добро", коментира след последния съдийски сигнал наставникът на „Сините от Кърджали“ Николай Киров.

Мога да коментирам едно безобразно първо полувреме. Отървахме се да не допуснем гол. Нямаше човек на терена, който да е мотивиран и готов за този двубой. Това е психологическа гледна точка, с която ние треньорите  трябва да се справим. През второто полувреме малко живнахме. Сами вдигнахме летвата през миналия сезон. Но ако очакваме сами да се побеждават отборите, няма как да стане това. Първенството започна и трябва да мислим за него, а днес показахме, че не сме готови. За нас е най-важно да трупаме в шампионата точки, а днес не го направихме.

Ще искам по-добро представяне. Ако надграждаме, ще е на база подобрение на играта, но днес видяхме, че такова подобрение липсва”, отбеляза още Киров.

На снимката: Те пропътуваха над 700 км в двете посоки, за да подкрепят любимците си

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/7/21 08:05

    Много пъти алармирах,че не ми харесва случващото се в Арда. Още от 20 май лично Киров говореше как щяло да се вземат опитни централни защитници, плеймейкър-абе хора опитни ,които да вдигнат нивото на отбора с цел европейско представяне. Нищо от заявеното не се случи.Защо? Загубиха се повече от два месеца , а нищо? В контролите се видя ,че играта на Арда не върви-тренера говореше: Резултатите не ме интересуват!". Ок-тренер. Ама да си чувал,че денят се познава от сутринта? А Беше видно ,че има нещо гнило ,но не в Дания...Снощи ти слушах интервюто-повтаряш моите думи"безобразно, нищо неслучващо се, няма живец в играчите"-а много от разбирачите ме упрекваха. А сега упреквайте тренера ,че е повторил моите думи!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/21 12:07

      Мечтай да е повторил думите ти, само не ми е ясно какво сте се бъгнали с тея централни защитници, а в средата на терена напред нова някой вижда ли го. И ти престани да ръсиш мозък и без това ти е малко

      Изтриване
  2. Анонимен27/7/21 10:42

    Явно вълка не дава повече пари. Жалко за момчетата и треньора.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/7/21 13:59

    Hayde pak b grupa

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/7/21 14:34

    До 12.47: Първо си оправете българския език, щото е видно ,че си малограмотен, а после се опитвайте да ме коментираш.И не ми "говорете" на ти , освен ако не познавам майка Ви лично....Използвайте малкото си мозъче в главата и престанете да си бъркате в носа,когато пишете неграмотно. "Тея" се пише "Тези! Има граматика,ама нали сте завършили само трети клас?!Истината боли, но пък е обективна! Сегашната "Арда" няма нищо общо с вчерашната....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/7/21 14:36

    Недейте да пишете глупости. Локото как падна? И да бият и да падат това е нашия отбор. САМО "АРДА"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/7/21 12:34

      Точно така ама тук някъв ревльо и учител по Български спами и плюе яко по треньора и момчетата

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.