180 минути не стигнаха на „Сините от Кърджали“ да отбележат гол при дебюта си в евротурнирите. Очаквано „Апоел Беер-Шева“ спечели и реванша във втория предварителен кръг в новия турнир на УЕФА – Лига на конференциите, този път с 4:0 на стадион „ХаМошава“ в град Петах Тиква.

Така с общ резултат 6:0 напред продължават „Повелителите на камилите“, а играчите на „Арда 1924“ няма от какво да се срамуват.

Головете за домакините, които вече са отстранявали български тим – шампиона „Лудогорец“, вкараха във вратата на Иван Караджов Аколатсе в 5-ата минута, Сафури от дузпа в 29-ата, Анса в 71-ата и Атуел в 83-ата.

24rodopi.com



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/21 22:18

    И "феновете " със семките и да започнат сега.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/21 22:32

    Ха,честито. Бях ви пожелал да паднете с 3:0,но вие сте герои.Преизпълнихте нормата. Искате ли да погледнете истината или пак ще викаме"Давайте напред ,герой!"Нямате централни защитници,нямате класни плеймейкъри,нямате и добри централни нападатели. Има един Делев и Караджов, ама хората не са вече в първа младост. Каквото можаха-дадоха. А Оня с менталните проблеми/ цитирам тренера от м. януари/ от м. януари-Жунино-него докога ще го траете? Не става само с освободени играчи от другите отбори.Не става! За добрите се плаща, ако има кой да даде пари-а е видно ,че няма! Киров-излез и кажи истината,щото лично за мен е очевадно,но другите ,които вярват.....на тях кажи истината!И...детската градина от Ботев Враца ти праща много поздрави!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.