Искам да Ви благодаря, че сте тук. Няма да изнасяме политически речи и да Ви агитираме, а само да Ви пожелаем приятни два дни на организирания от нас Парк фест. Само ще пожелаем едно ново начало след изборите на 11 юли! 

Това заяви водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ Васил Георгиев от сцената на Парк фест 2021 в парк „Арпезос-Север“ в Кърджали.

Грандиозен концерт с уникални фолклорни танцови формации от страната -   Кабакабадайлии“, народната певица Кристина Енгерова, „Етноритъм“, „Пловдивъ“ и звездата на Куку Бенд  - Йордан Йончев - Гъмзата, напълниха пространството в парк градския парк „Арпезос-Север“. Парк фест  2021, организиран от „Има такъв народ“ събра множество хора, в града край Арда за да им подари усмивки, настроение и да ги увери, че промяната, която са започнали, ще бъде доведена край.

Пространството в парка бе огласено от магичния звук на гайдата, на музикалното богатство на България. За присъстващите това бе  наслада за душата и сетивата. Десетки се хванаха и на кръшни хора…

Истински фурор предизвикаха невероятните танцьори от фолклорните танцови формации и по-специално от „Пловдивъ“, чиито изпълнения омагьосаха присъстващите.

Кулминацията на вечерта бе появата на звездата на Ку-ку бенд и Вечерното шоу на Слави Трифонов - Йордан Йончев - Гъмзата, чиито култови парчета завладяха сцената и пространството около нея. Хората пригласяха любимите парчета, а накрая поискаха „бис“.

Посланията на организаторите за решителност при промяна на политическия модел бяха символично предадени чрез някои от най-обичаните патриотични песни, а в кулминацията на фолклорната програмата публиката спонтанно се включи в многолюдно хоро. 

Тази вечер мащабното събитие продължава от 19 ч. с рок изпълнения на групите  Insane, Ivory Twilight, Zuum  и  Olden Beat.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.