От казаното вчера в българския парламент и, разбира се, от политиците във Фейсбук, на Бойко Борисов му стана рахат на душата.
"Протестъри"-победитетли се карат, а победеният лидер на ГЕРБ вече вярва, че неговият кандидат може дори да спечели президентските избори наесен.

Вероятно си мислите, че Тошко Йорданов, Христо Иванов и министър Асен Василев са били много изнервени на 29 юли. Истински изнервени са тези, които са зад тях, над тях или каквито там задкулисни позиции заемат. Те вероятно са на хапчета.

 

При 59% процента одобрение за служебното правителство, няма дерт от това, че конфигурациите и консултациите не раждат редовен кабинет. Освен това служебният премиер Стефан Янев обяви, че в хазната ще постъпят още 1 милиард лева от данъци.

Като не ти върви с избора на народни представители, ти върви със служебно правителство и… изпълнение на дузпи.

 

Късметлийски ден за българския футбол. ЦСКА и „Локомотив“ (Пловдив) продължават напред в евротурнирите след 120 минути игра и изпълнение на наказателни удари. Работа оставена на късмета! Да, ама „Локото“ имаше на вратата си… пантера – Илко Пиргов хвана три дузпи.

 

"Те първи дойдоха" - странната логика в нашите ковид мерки. Това е заглавието на „Сега“ относно новината за издадените три заповеди на здравния министър във връзка с удължаването на извънредната епидемична обстановка до края на месец август

Най-неваксинираната държава в Европа се оказа най-строга към ваксинираните европейци!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/21 08:57

    Най-много ваксинирани - най-много заболели. Как няма да сме най-строги с тях.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/21 09:26

    От 15 години управление на държавата липсва изобщо, тя се движи като кораб без кормило, без капитан, без цели, с екипаж от прости, нагли, крадливи плъхове блюдолизци, хаосът е тотален, на последно място сме по абсолютно всички показатели и току някой се сети, че нещо не върви.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/21 09:27

    За съжаление не мога да имам доверие на хора , които съзнателно смесват истина с полу истина и 100% неистина...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/21 09:28

    И сега, демагозите, се чудят защо хората не искали да се ваксинират и защо толкова повишена била смъртността, като именно те са основните причинители да разколебават населението...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/7/21 09:29

    Крайно време е да се приеме закон, който да забранява всякаква дискриминация за неваксинираните! Ние демокрация ли сме или диктатура на пролетарията!?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/7/21 09:29

    Защо да се ваксинираме срещу вирус, срещу който нацията е изградила имунитет?
    За да подпомогнем фармацевтичната Мафия ли?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/7/21 09:29

    Дори при медицинските специалисти, които би трябвало да са най-просветената част от обществото по тези въпроси, ваксинационното покритие е едва 20%. Щом те не могат да бъдат убедени, какво остава за останалите?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/7/21 09:31

    Дори да сте преболедували - пак се ваксинирайте ! Това е толкова дебилно и нагло комерсиално, че просто няма какво да се коментира. Безочие !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/7/21 09:31

    Ваксините и иРНК препаратите, които не са ваксини, имат сериозни странични ефекти. Особено вторите. Официално признати случаи на постваксинална смърт вече са към 14 000 .Колко са в действителност ? Никой не знае. Живеем в епоха на глобален тоталитаризъм, биофашизъм и информационно затъмнение.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.