Слави Трифонов настъпи мотиката като лидер на политическа сила, обявявайки Николай Василев за номинация на „Има такъв народ“ за министър-председател. Направи го часове след изборите, но няколко дни преди вота някой от екипа му подхвърли името на бившия царист и бивш министър от времето на Тройната коалиция на вестник, който е сочен за медия на Бойко Борисов. Дали защото старата власт са му наливали милиони а вестника), дали заради многото фалшиви новини, но политиците и обществото дори не удостоиха съобщението като за средна хубост реакция. Това притъпи сетивата на Слави Трифонов и той смело обяви Василев и цял списък с министри и... тогава разрушителната сила се стовари върху новия политически лидер.

Този път от ИТН играха по-хитро. Пуснаха името на новия харесан за министър-председател в по-авторитетни, по-четени и по-протестърски медии и настана това, което се случва на пазар с хитова стока – всеки си каза мнението за адвокат Петър Илиев. И логично Слави Трифонов се отказа от него, като изпрати в последния момент при президента Румен Радев друг от експертите си – Пламен Николов.

 

Вчера в 17.00 часа вероятно стотици хиляди българи са били нетърпеливи да научат от сайтове, TV-та и  „Хоризонт“ кой ще е новият премиер на Слави Трифонов. Барабар с всички останали, името узнаха и по-голямата част от ПГ на ИТН. Така е, не са знаели преди това.

 

А кой е новият предложен?

“Това, че хората не ме познават, е и предимство, и недостатък. Предимство, защото страната не е имала премиер като мен досега - човек, който идва от бизнеса и с хуманитарно образование”, каза в предаването „Панорама“ на БНТ Пламен Николов, който в рамките на 7 дни трябва да представи състав на правителство.

Определено Николов изглежда по-добре от „Панорама“, но това е проблем на предаването и на държавната телевизия, а не голям плюс за човека на Слави.

„Не могат да ми извадят компромати“, каза още той. Когато си продавал шнорхели и плавници, а нито една държавна институция не е обявявала поръчка за плувни артикули, как да се оцапаш, бе, човек!?

Гербери реагират, че така не ставало, че и самият Николов май не ставал. А Бойко Борисов ставаше ли!? В началото всеки казваше „не“, ама се оказа, че ставал. 10 и кусур години бе най-важният в България.

Освен това, новият е чел „Винету“ на български, но и на още 3 езика!


Въобще, този път Слави Трифонов не настъпи мотиката. Или, хайде да се кротнат и протестъри, и гербери - лидерът на ИТН този път лекичко настъпи мотиката!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/21 08:33

    МОЛЯ
    ДАЙТЕ НОВИНИ ЗА МАКАЗА

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/21 10:35

      Има Ковидиотизъм на Маказа. Демек пак няма да се ходи на плаж.

      Изтриване
    2. Анонимен31/7/21 10:36

      И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

      Изтриване
  2. Анонимен31/7/21 08:52

    Асен Василев го засенчи снощи.

    ОтговорИзтриване
  3. zaferiyus31/7/21 09:04

    Като гледам какво се пише и за какво, чудеса.
    Па първа партия, па министър, мотики, тикли.
    Абе цялата дандания е все едно за една четвърт на истанбул, толкова е родния народ в пределите на българия.
    При десет процента от реално живеещите в страната като държавни служители-хрантутници нищо не може да стане.
    Първо трябва да се разфирмирова държавния апарат, парламента и да се мине на местно управления като кантонно управление, софииските министерства да имат правомощия за отбраната, външната политика и други измислени управления.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/21 09:39

    Има СЛАВИ с ИТН. Няма СЛАВИ с ИТН. Що за ШОУ е това.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/21 10:35

    И Така Нататък.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/21 10:51

    Човекът е от "Свидетелите на ковида". Единият му приоритет бил ковида. От новата вяра ще да е.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/21 11:25

    Samo taka da se izchistyat kalinkite i korupciyata.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/21 13:32

    Просвета и Култура. Разбрахте ли ДПСрчета???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/21 14:04

    ИТН и Слави май ще си идат от политиката без да управляват. Май само президента Радев е достойния и с умствен потенциал който може да управлява достойно. Язък че гласувах за ИТН и мисля че има доста наивници като мен които бяхме подведени от ИТН.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/21 00:20

      Радев е ИТН или си имат един баща

      Изтриване
  10. Анонимен31/7/21 14:05

    ИТН и Слави май ще си идат от политиката без да управляват. Май само президента Радев е достойния и с умствен потенциал който може да управлява достойно. Язък че гласувах за ИТН и мисля че има доста наивници като мен които бяхме подведени от ИТН.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/21 14:05

    ИТН и Слави май ще си идат от политиката без да управляват. Май само президента Радев е достойния и с умствен потенциал който може да управлява достойно. Язък че гласувах за ИТН и мисля че има доста наивници като мен които бяхме подведени от ИТН.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/7/21 14:33

    Той Слави не настъпи мотиката, ама да не вземе да настъпи греблото щото дръжката е по-дълга. Там ще му стигне до главата.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен31/7/21 20:59

    Няколко думи за Пламен Николов: Никакъв мениджър не е бил в световни автомобилни концерни дори и на ниските равнища.
    Работил е в представителствата им у нас (това са родни фирми – собственост на българи и управлявани от други българи - не от него).
    Прочутата американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г.
    Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България – Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) За моя изненада Петър Николов никога не е бил и не се е водил като управител – за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес - Джон Артър Микс.
    Американската фирма, довтасала у нас, си има и български съдружник в това американско поделение – значително по-голямата фирма „Делфина” ООД, която се занимава с текстил и шивачество. От своя страна съдружниците в „Делфина” ООД се занимават и с пластмаси. Когато изследвах този бизнес, установих, че практически голяма част от производството на изделията му е съсредоточено у нас, а не в САЩ.
    Има обяснение защо тази американска фамилия така изненадващо се е прицелило в България. Според хипотезата не са се прицелили, а по-скоро един известен и незнаещ парите си българин навремето, в далечната 1993 г. се е прицелил в него. Но не приемам на пълно доверие тези слухове, защото навлизат в теорията на конспирацията, а нейното поле изисква далеч по-задълбочено и грижливо проучване на фактите, което не съм правил.
    Американската компания дължи успеха и на съдружника в нея – Пабло Моралес, който е бивш виден спортист, златен медалист на 100 метра бътерфлай от олимпийските игри през 1992 г. и е спомогнал с контактите си за оцеляването и разрастването на бизнеса.
    Кандидат-премиерът Пламен Николов е на граждански договор в компанията (бел.: грубо нарушение – депутатите нямат право на занимания с бизнес). Т.е. той е нещо като неин търговски представител – поне формално.
    На фона на фактите изявлението му по телевизията, че „аз съм човек с биография с много успешни мултиконтинентални проекти” е меко казано пресилено.
    Твърди се, че е доктор в/на науките, но в родния български регистър името му не присъства. Това е възможно, ако от една страна не е легализирал получена в чужбина научна степен у нас, а от друга страна не е недопустимо и да е гола хвалба.



    Григор Лилов

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/21 07:37

      20:59 Изследвай и 11 годишното управление на ГЕПИ или викаш, “там всичко е точно”?

      Изтриване
  14. Анонимен1/8/21 12:34

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.