Два от шадраваните в парк „Арпезос-Север“ в Кърджали съвсем скоро ще заработят и от тях ще потече вода. Става въпрос за правоъгълните, стъпаловидни съоръжения. Това ще са и единствените такива, които ще изпълнят предназначението си в горещите летни дни в родопския град. Големият кръгъл шадраван, в непосредствена близост до тях,  няма да проработи.

Причината, според работниците, които ги поддържат е, че много от частите липсват, в случая около 50 броя разпръсквача. Освен това фонтанът е и сериозно замърсен. В момента се почиства основно от служители на фирма „Озеленяване, благоустройство и чистота“.

Количеството боклук, което вадят от него, е доста смущаващо. И останалите съоръжения в града, обособени за прохлада, към момента вероятно няма да проработят, тъй като имат сериозни конструктивни повреди.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/7/21 18:38

    То лятото ще свърши и тогава ще ги пуснат. Добре че бай Тошо е стоял без сериозни конструктивни повреди че общината да е паднала досега.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/7/21 18:41

    Защо на Лирата в кръговото на Автогарата не тече водата?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/7/21 18:43

    Кмете ,кмете ! Електората!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/7/21 20:46

    Пеперудите ще отлетят

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/7/21 08:58

    Пред общината, Домът на културата на автогарата. Купете дюзи, толкова ли са скъпи 50 дюзи. А мръсотията е защото не са работили от време оно. 200 строителни фирми имаме, ако те не могат да оправят конструктивните проблеми... За малко пари могат да се направят много неща и да имаме едни работещи фонтани, което е нещо нормално.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/7/21 09:14

    Ами що липсват части бе асане как поддържате парка камери охрана нещо друго естествено че ще го обезкостят мургавелите и кво ми го пускате след горещниците за зимата ли или ще чакаме дъжд да го напълни оправте пред нап фонтана на културния дом работи ли въобще там имахубава сянка и ще е мн приятно талибания !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/7/21 09:26

    След калинките ред е на пеперудите...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/7/21 09:34

    Хубаво се правят тези паркове с евросредства, ама после няма кой да ги поддържа. Пари няма щото, нали трябва кмета да си пълни джоба.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/7/21 09:36

    Трябва да съберем всички улични кучета и да ги пуснем пред дома на кмета. Да видим тогава няма ли да има пак решение за тях.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/7/21 11:03

    Некадърници само да ядете меки и ставате за нищо друго

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/7/21 14:50

    Пуснете по-бързо, че ромеите се вмирисаха. Да се къпят горките, те са техните басейни. Но и безплатни.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/7/21 17:39

    Дай боже после да цивилизоват района около новата джамия, красив храм но отстрани грозна работа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.