Част от общински път, водещ кърджалийското село Велешани, беше ремонтиран със средства на "Републиканци за България". 20 кубика бетон бяха излети, за да се осигури достъп до една от махалите. Пътят до нея беше в окаяно състояние преди ремонта. По него можеше да се премине само пеш или с високопроходим автомобил.

"Поне 20 години община Кърджали не е инвестирала и стотинка в района на Велешани. 6-километровият път, свързващ селото със света е в окаяно състояние. Най-разбитите участъци сме бетонирали сами, защото въпреки многобройните ми докладни община Кърджали не направи нищо. Изключително сме притеснени, защото участък от платното е засегнат от свлачище. Всеки ден по пътя преминава ученическият автобус и съществува опасност за живота на децата ни", твърди кметът на Велешани, който е и кандидат-депутат от "Републиканци за България", Севим Салиф. Според него селото е "отписано", защото от години по време на избори жителите му не гласуват за ДПС.

"Велешани е типичен пример за населено място, чиито жители са дискриминирани по политически принцип. За да се пресекат тези порочни практики, в предизборната програма на "Републиканци за България" сме предвидили всяко населено място да разполага със собствен годишен бюджет в размер до 10 000 лева, в зависимост от големината на селото. Тези средства ще могат да се използват за ремонти и благоустрояване. По този начин няма да се налага кметовете на населени места, които не са от управляващата общината партия, да бъдат поставяни в невъзможност да изпълняват задълженията си", заяви водачът на листата на "Републиканци за България" Илия Илиев. Той е убеден, че жителите на дадено населено място или район най-добре знаят какво е нужно да се направи за мястото, в което живеят.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/21 23:07

    другата също е така та Кобиляне,кюсево, нема алсфат

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/21 23:43

    Ако го направите това не “преди”, а след Избори. Гарантирам ви , че ще гласувам за Вас!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/21 09:30

      Сега им е дошъл акъла, следващия път ще им дойде преди следващите избори. Нещо като месечния цикъл на жената.

      Изтриване
  3. Анонимен4/7/21 07:22

    Как може да се разпореждат с общински път.Това е незаконно.От общината не са ли ги глобили. Алооо,кмете,спите ли...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/7/21 08:23

    Кавги и разправии. Гласове и партии. Аз гласувах за..... А ти....? Била демокрация. В Какво му е демокрацията.? Разбити пътища, тъмни и мръсни улици. Няма вода. Има само животни. Лайна. Това ли е демокрацията. Това е една загиваща и бедна Държава. Корупция. Кражби и нищо друго. На мен да ми е добре, не ме интересуват какво правят други те. Завист, злоба и клюки пълни с клеветничество. Няма да има,, Чиста и свята Република,,.... Беден народ, слаба Държава......

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/7/21 08:55

    Това е нашата партия

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/7/21 09:14

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/7/21 09:31

    VSE EDNO 4E S SNIAG POKRIVAT LAYNA.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/7/21 12:32

    И град Кърджали е дискриминиран по политически причини. Градът е в разруха и хаос.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/7/21 14:52

    dps expertlar ;-)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.