На 17 август в РУ-Кирково е образувано ДП за извършено престъпление по чл.343,ал.1 буква б, във вр. с чл.342,ал. 1 от НК за това, че на същата дата около 08:00 ч.  в с. Пресека, водач на МПС блъска  87-годишна пешеходка от същото село. Пострадалата е транспортирана до МБАЛ "Д-р А.Дафовски" в областния град със счупена дясна подбедрица  и открита контузна рана на крака. Извършителят е напуснал местопроизшествието и след проведени издирвателни мероприятия вчера около 16:30 часа е установен, съобщават от полицията. Това е 20-годишен, неправоспособен от с. Пресека. Водачът е задържан за срок до 24 часа,  а управляваното от него МПС марка  "БМВ - 320 ЦИ"  е иззето  и е на съхранение в РУ-Кирково.

24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/7/21 11:14

    Да не се окаже, че теста е реагирал на аспирин, че много от тези псевдо-тестове за дрога, реагират на обикновен аспирин и после те третират като престъпник. Като всяко неизпипано нещо в тази държава могат да те изкарат от дявола по-черен, защото катаджиите сами се чудят как да се заядат с шофьорите за какво ли не! Доста скандали гръмнаха с тези измислени и фалшиви тестове за дрога. Куките знаят за това, но си мълчат, за да дерат хората!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/21 17:57

      DrugCheck 3000, като пробата се взима от слюнка. Необходимото време за взимане на пробата е от 30 до 90 секунди, а анализът е около 10 минути.Само, че тези лекарства, които масово се употребяват и предлагат от фармацевтите като обезболяващи реагират на опиати при полевия тест. Само кръвна борба е истината. Иначе хапче за глава и си чао. Но на аспирин не реагират.

      Изтриване
  2. Анонимен12/7/21 12:06

    Koga ste hvanete tiya dirtatsi agdjata I ridvana trovyat detsatani s heroin

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/7/21 14:11

    Bravo na Cebelskite politzai za edna sedmitza hvanaha 5 piyanduri ot triigilnika na zapoya Gesevo Ustren Lebed Pripek

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/21 14:04

    Джебелските полицая за една седмица са хванали петима водачи управлявали МПС след употреба на алкохол. Като се знае как хората по селата масово употребяват или алкохол или дрога и си управляват МПС това е едно нищо. Все пак Браво.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/8/21 16:51

    Помашка работа

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/8/21 19:19

    Княз Борис ще се обърне в гроба, ако види “кирилицата” на последните коментари. Ако въобще диваците разберат какво имам предвид.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.