Къщи, тъщи, мис „Гащи“, Ваньо, Таньо, Дельо, апартаменти, офшорки, милиони и милиарди, комисионни, проценти, калкулации, „наши и ваши“, „аз на теб, ти на мен“, „какво правим сега“, „ам, то всеки го прави“…

Улици, магистрали, язовири, гори…

Партии и коалиции, статукво…

Задкулисие и предкулисие…

Стандарти и класации-бедност и суета…

И едно дете, за което други деца събираха 60 000 евро и дорде го направят, почина. Защото се нуждаеше от лечение и помощ.

Държава, в която се крадат милиарди евро от шепа хора не може да помогне на болните си деца?! Вместо това те събират пластмасови капачки като изоглавени.

И ви обясняват, че черното е бяло. И ако не повярвате идват НАП, МВР, Прокуратура, Медии.

А, проблемът национален са шепа гейове?!

Ебаси, честно!

Четете по-късно темата на 24rodopi.com:

Джендъри и клептомани, корупция и конвенции

Ганьо бие „педалите“, но пък цунка смело всякакви гъ*ове

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/7/21 18:10

    Родопи много Ви моля неспоменавайте напразно името Дельо това е име на свят човек който ненавиждал кражбите,злобата и унижението.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/7/21 19:53

    Точно в десятката. И всички ние солидарно го търпим това положение. То не бяха СМС-и ДМСи, Българската Коледа, капачки и какво ли не още, за да извадим от неудобната ситуация държавата, чието е нейна грижа. Жалко, жалко, жалко!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/7/21 20:04

    Браво за позицията.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.