Към симпатизантите на ГЕРБ: И да се захващаме за работа, че не се знае дали няма скоро пак да ни се наложи да ходим да гласуваме!

 

„Със или без мандат, ГЕРБ остава най-силната партия в региона след ДПС“, посочва Цвета Караянчева, областен лидер на партията.

На третия ден след изборите и ден след като стана ясно, че ГЕРБ губи мандат в Кърджали, бившият председател на Народното събрание благодари на хората, които са подкрепили листата на партията в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

„Искам да изкажа дълбока благодарност и уважение към нашите структури. Към хората, които се раздадоха от сърце и душа и работиха неуморно по време на цялата кампания. Защото не желаят да живеят в нечий бастион“, написа в профила си във Фейсбук Караянчева.

„По време на изтеклата предизборна кампания нашите симпатизанти бяха жертва на политически тормоз, невиждан след 1989 година. Невинни хора бяха арестувани заради това, че имали плакати на ГЕРБ в колите си. Бяха разкарвани с белезници и държани в ареста без отправено обвинение. Искаха да ни прекършат. Не им се получи“, посочва още тя.

„Уверявам Ви, че с всички, които си позволиха да арестуват незаконно и да тормозят граждани по политически признак, ще се видим в съда. България все още е свободна и демократична държава“, подчертава областният лидер на ГЕРБ.

„Поздравявам ви, свободни и честни хора! Поклон пред Вас! И да се захващаме за работа, че не се знае дали няма скоро пак да ни се наложи да ходим да гласуваме“, отбелязва Караянчева.

24rodopi.com

 

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.