Народният представител Пламен Николов е кандидатът за премиер на политическа партия „Има такъв народ“. Николов, заедно с ръководството на партията влезе в сградата на президентството, където ще им бъде връчен проучвателният мандат.

44-годишният Пламен Николов е депутат от ИТН от Шумен. Той е доктор по философия на правото, политиката и икономиката. Учил е в Австрия и Сан Франциско. Кариерата му обаче е свързана с бизнеса, работил е с големи клиенти като Амазон, Интерспорт, ЕМАГ и др. Оглавява офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка, като отговаря за връзките с над 600 клиенти.

Николов е част от проекта на Слави Трифонов още от 2018 г., когато шоуменът започна кастинг за бъде политици. Той бе представен и от Трифонов преди редовните избори на 4 април като един от водещите експерти на партията по темите образование и справяне с демографския дисбаланс. Според тезите му училищата трябва да престанат да бъдат елитни и неелитни.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/21 17:29

    И
    Така
    Нататък

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/21 17:32

    този пък кой е? Да не е на КОЙ човекаа?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/7/21 17:59

      Този току-що предрече ковид ситуация, която ни очаквала. От сектата на "ковидистите от осмия ден" ще да е.

      Изтриване
  3. Анонимен30/7/21 17:33

    Изчегърт..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/21 17:40

    Какво стана? Нали медиите на ДПС и Пеевски пишеха, че ще я Петър Илиев. Ко стана? Този май не е човек на Пеевски, а?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/7/21 17:42

      Няма значение. Важното е, че ГЕРБ са вече ГРОБ. Умрели.

      Изтриване
    2. Анонимен30/7/21 18:00

      Ама депсе все още приритват. Вирусът на корупцията все още е жив в тяхно лице.

      Изтриване
  5. Анонимен30/7/21 17:42

    Много отворковци тук. Да ви светна. Партия ИТН е проект на Доган и Пеевски. Добра игра са замислили, ама са притиснали и затова почнаха рано да правят грешки. От цялото сваляне на картите ще намаше Демократична България, която ще вдигне с още 20 депутати резултата си. Слави, защо се продаваш на ДПС, бе?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.