Преброяване на останалите. Това са изборите в Родопите. По време на кампании ще чуете как черното е бяло, а бялото черно. Уникален вот. Най-обгрижвани са бабите по селата, щото младите отдавна не вярват в химеричните послания на наядените. Щото родителите са там, щото транзакциите предопределят мнозинството в хладилниците, щото „мама няма пари за купони в училище, ако тате не прати“.

Чувате ли? Нещастници с мечти за власт?

Няма да го направите. Ушите ви са запушени за подобни трактовки на битието. Важно е „Лидерът“ какво ще рече от позицията на собствения си Рай.

Измекярщина в един безкраен преход…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Градове и села са пълни с пътници на нищетата

„Огън да ги гори“: Колиби и дворци – няма вечни!

-Мадами и мераци

Любовта струва 60, 120, 600…

-Роденият да пълзи

-Нито един потвърден случай в Родопите до момента

-Заразените „Делта заподозрени“ пристигат без симптоми

-Какво ли ще покаже Преброяване 2021?!

Губим по 2000 души на година, а толкова спокойно се живее тук…

24rodopi.com 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.