След Цвета Караянчева, и Бойко Борисов обяви, че ДПС преливало гласове към партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ в много региони.

"Винаги сме казвали, че на тези избори има уйдурма. Цифрите го показват. ДПС играха за "Има такъв народ" (ИТН), това е факт", сочи изборният анализ на лидера на ГЕРБ. Това показвали и сравненията им на данни от секциите в столични ромски махали.

„Във ВиК секторите, горските стопанства всички назначения са направени от ДПС“, обяви в неделната си проява във Фейсбук бившият премиер.

Според Борисов служебният кабинет "са си платили масрафа", като са направили назначения на ДПС по висшите етажи на държавни служби.

„С назначаването на бившия военен министър Цонев във ВиК дружество на надзорния съвет всичко става ясно“, каза Борисов и в подкрепа на тези думи Борисов цитира думи на МВР министъра Бойко Рашков, че "известен политик от миналото купува гласове в региона на Враца, Монтана и Видин, в полза на партия от известен етнос".

"И някой му дръпна ръчната спирачка, вероятно Румен Радев, и Аврамов вече е депутат. Може да не е Аврамов, но етнос, ДПС, кой да е... Над 3000 симпатизанти членове на ГЕРБ са викани на разпити, репресия, арести...", изброи Борисов.

„Зам.-директорът в Кърджали изведнъж се изстрелва на най-високия връх на полицията - Бойко Рашков го видя, че е такъв страховит началник, как го видя, може и да е“, коментира още назначения Бойко Борисов.

Даниел Митов, новата „дясна ръка“ на Борисов, обяви, че е ясно, че ДПС прелива от гласовете си към ИТН в емблематични общини - Кърджали, Крумовград, Мадан. "Изумително съвпадат цифрите, когато става въпроса за намаляване на броя на гласовете на ДПС и увеличаване на подкрепата на ИТН. Прегледахме всички ромски секции, само в София - ИТН отново са получили сериозна подкрепа в ромските секции, а резултатът се дължи на дългогодишна работа в тези общности", коментира Даниел Митов.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/7/21 15:24

    на крив ..й, космите му пречат
    Казва се за някой, който си търси оправдание за това, че не е могъл (или не може) да направи нещо.
    Вулгарен вариант на израза „На крива ракета, Космосът ѝ пречи”

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/7/21 09:36

      А Винету защо беше при Ердоган,Народа вече не е прост и не слуша команди

      Изтриване
  2. Анонимен18/7/21 15:25

    Ако в Крумосело, бяха сменени началниците на Вик,Горското и Вик то - Герб нямаше да има и 100 гласа

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/7/21 15:46

    Нали точно тези ведомства се управляваха от симпатизанти на ГЕРБ, точно тях репресираха, сега пък били назначени от ДПС. Оплетоха се в лъжи!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/7/21 15:47

    borisov, nisto ne se gubi v prirodata. napred kam paradise!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/7/21 15:50

    ako e po-sablaznitelna i po-privlekatelna gerp kam klientite, klietite ste idvat s udovolstvie pri gerp. kachestvo i cena.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/7/21 16:27

    Защо лъжете.В село Пашинци,гласуваха дали избирателите да гласуват с придружители,всички членове от секционната комисия ,освен този на ИТН бяха ЗА.Вижте си комисията в секцията

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/7/21 16:31

    Печелиш поздравления, губиш потегляли се с достойнство. Как щеше да бъде посрещната Ка-ян-ва, ако си беше тръгнала след репликата на ББ по неен адрес. А сега какво? Смешен плач и оправдания. Едната казва другия повтаря от брифинг в брифинг. От 2000 гласа преди години сега герб има по-малко от 200 гласа повече от вчерашната ИТН в община Крумовград, а в града губи изборите и е трета сила. Такава е картината. Следващите избори, ако ги няма горското, в и к, соц.грижи, БТ, сл.зем., някой директори и учители ще загубят влияние. 12 г. Герб е поддържана от дпс иначе нямаше да управлява толкова и за пълния последен мандат нямаше да бъде пълен. Как си представяте К-а-ева, ако си беше тръгнала след репликата на ББ по неен адрес. Сега нямаше да да ходи от брифинг в брифинг да да обяснява кой крив, кой прав. Не избирането и е най-малкото, което може да бъде.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/7/21 16:37

    Боже, боже,кой какво говори!Срам нямат! Объркаха стотици човешки съдби в областта досегашните управляващи и сега имат наглостта да обвиняват! Че то и чистачките в Горското, бюрата по труда, социалните, В и К сектора получаваха благословията първо в офисите на ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/7/21 16:48

    Da be da, DPS sa s 5000glasa poveche i edin deputat poveche. Prelivaneto na glasove e ot GERB kam DPS.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/7/21 17:20

    sme6ni ste ne slavi hodi pri erdogan nekolko dni predi izborite a kradeca i lajeca boiko be6e na kraka pri nego naroda ne e tap 12 godini lagahte kradahte i sega naroda ve nakaza skoro 6te poemete kam zandana

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/7/21 17:25

    Аз и моите приятели гласувахме за ИТН и нито един лв не сме взимали
    Достойнството не се купува с пари
    Разбирам че ГЕРБ загубиха но това се дължи на лошото управление
    Админ пускай коментара
    Всеки има свободно да се изказва

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/7/21 17:29

    Защо тогава гласовете за ДПС в Крумовград са с хиляда повече от април? Сами сметнете с колко са наналели гласовете за БСП и ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/7/21 17:32

    Хахахахаххахаха, а бе, тикви зелени, стига лъгахте, стига ревахте като дете, чиято играчка са взели. Как ви раждат гладките мозъци подобни тъпотии, да се чуди човек. И най-вагното забравяте - БОКО ОТИДЕ ДА ЦЕЛУВА РЪКА НА ЕРДОГАН, А НЕ СЛАВИ! Ама те включи на скорост с 2000 в час и сега бършеш сополи по телевизии и фацето. Имайте малко достойнство, бе, светът няма да спре да се върти заради вашите ежедневни опротивели на всички ни хленчове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/7/21 18:34

      Много точно

      Изтриване
    2. Анонимен18/7/21 22:40

      И Слави е пътник както е тръгнал на следващите избори ще бърше сополи язък че гласувах за него

      Изтриване
  14. Анонимен18/7/21 18:34

    Боко Боко малко поне срам нямаш ли спрете се вече. Върви си харчи парите изкарани с пот...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/7/21 18:55

    Цвета и Бойко който не иска да е депутат е крайно време да се скрият. Защо им се дава достъп до медиите. Това е цензура на гласа на народа. Не разбрахте ли от изборите, че вече не ви искат и ваши и чужду. Сбогом!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/7/21 19:08

    Стига бе,по голяма лъжа не съм чул...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен18/7/21 19:17

    Кой се кланяше на Ердоган,лицемер такъв? Когато вие купувахте гласове беше добре!!!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен18/7/21 19:52

    Таково безочие стига рева цял свят ти се смее. Отиде да целуваш гъза на Ердоган. Не те е срам.

    ОтговорИзтриване
  19. Всеки ден брифинги на герб. Айде стига сте ревали вече. Сега пък ДПС ви са виновни.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/7/21 08:28

    NARODA VESCHE SE OSIZNA. STIGA VESCHE NA IZKOFYALITE MOZIZI. DOVERIETO E V MLADITE MOZIZI MLADEJI PROFESIONALISTI. STE DOKAJAT . KAK SE UPRAVLYAVA RODINATA.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен19/7/21 09:07

    Пълни глупости говорят и Бойко и Цвета! Гласовете на ИТН, не са от ДПС ,а от Герп.Математиката им куца, Има ръст на гласове кЪрджалийско при ДПС , ИНВ и демократична България и спад в герд и бсп!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен19/7/21 11:19

    Крумовград чака промяна,всички гербарски калинки време е да излитат вече,заради тяхната скапана политика хората се отделичиха един от друг.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен19/7/21 11:41

    GERB prosto ostanaha BEZGLASNI ot svoya krah i YAKIYA SHAMAR ot Naroda.
    Vreme e da si hodite zaedno sas vsichkite vi Kalinki po Institucii i Uchilishta.
    Sbogom Gotovankovci...

    ОтговорИзтриване
  24. zaferiyus19/7/21 13:59

    Бойкооо помниш на първите избори какво каза Всички против ДПС, а ти управляваше с благоволението на Доган.
    Сега ти е криво, ще почне да ти става и от тясно по тясно, ще те подгони и прокуратурата.
    Колкото за гласовете си прав, имаше и марсианци и зулуси.
    Докато е време вземи си еднопосочен билет и дим да те няма.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.