100 пъти да играят „Арда 1924“ и „Апоел“
(Беер Шева)
и „Сините от Кърджали“ да постигнат само една победа, нека тя да бъде днес – 22 юли 2021 година! Пожелаваме го на момчетата на Николай Киров – Белия.

Ако ще да бъде „късметът на новобранеца във футболна Европа“, но да го направим подобаващо този исторически дебют – и играчите, и феновете!

 

„Повелителите на камилите“, както наричат гостуващия тим, са фаворити в този мач от втория предварителен кръг на новия турнир на УЕФА Лига на конференциите. Букмейкърите дават 1,75 за тяхна победа, докато евентуален успех на „Арда 1924“ е с коефициент 4.00.

 

Бюджетът на „Апоел“ задължава дори футболни грандове на Европа да внимават, когато се изправят срещу този отбор. При дебюта си в Шампионската лига преди 5 години играчите от Беер Шева отстраниха „Олимпиакос“ (Гърция), последваха два забeлежителни мача със „Селтик“ (2:0 и 2:5) и още по-впечатляващо представяне в групите на Лига Европа, където победиха два пъти „Интер“ (Милано). На следващата година пък отстраниха българския шампион „Лудогорец“.

 

На 12 милиона евро са оценени играчите на „Апоел“, но и играчите на „Арда 1924“ не се дават – 6,4 милиона евро. Реално тези над 6 милиона евро са само на книга, но могат да се материализират, ако на европейската футболна сцена днес Спас Делев, Иван Коконов и компания покажат на какво са способни.

Гостите имат 5-ма национали, с повиквателни за представителния тим на България в Кърджали са 4-ма.

25,7 години е средната възраст на „Повелителите на камилите“, на „Сините от Кърджали“ – 25,3 години.

 

Израелците приковаха вниманието на футболна Европа преди 5 години. Време е „Арда 1924“ да попадне под прожекторите.

Нищо, че всички прогнозират лесно преминаване на „Повелителите на камилите“ в третия кръг. Мач с мач не си приличат!

Освен това, на „Арена Арда“ ще има само 51 израелци (играчи, треньроски щаб, администратори и други лица) и... толкова много фенове, които трябва да бъдат 12-тия особено важен играч на „Арда 1924“.

24rodopi.com



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/21 08:17

    Успех на Арда.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/21 13:05

    Ако не биеш никой няма да те уважава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/21 13:54

    Още веднъж благодарим на най четения вестник 24РОДОПИ. Браво не подминавате(като други издания) паметния ден за КЪРДЖАЛИ. САМО "АРДА"

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.