Новото ръководство на Южноцентралното държавно предприятие вече фигурира в Агенцията по вписванията, научи 24rodopi.com.

Както вече писахме, най-голямото горско ведомство в страната бе оглавено от Здравко Бакалов. Той заменя на поста Ботьо Арабаджиев.

В Управителния съвет влиза и Николина Чолакова, която пък бе счетоводителка във фирмата на областния управител на Смолян Стефан Сабрутев. В УС на ЮЦДП са вписани още Александър Красимиров Нейчев, Здравко Димитров Бакалов и Венцислав Митков Чолаков.

Предприятието стопанисва държавни горски територии в четири области – Смолянска, Пловдивска, Пазарджишка и Кърджалийска.

Териториалните му поделения са 35 – 28 държавни горски стопанства и 7 държавни ловни стопанства.

Очакват се рокади и в ръководствата на горските стопанства под шапката на предприятието.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/7/21 15:49

    Този да не е братовчед на Димитър Бакалов бивш вратар на легендарната АРДА Кърджали

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/7/21 15:50

    Kemala bratchet na Ervin-GERB Djyubel, vednaga tryabva da izhvachi ot Gorsko Mestanli.
    Palna proverka na tova Zashto se prodavat milioni kubici darvesina a Gorsko Momchilgrad e Darjavno Predproyatie na zaguba??

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/7/21 16:14

    ДАВАЙТЕ ЧИСТКАТА НА ВСИЧКИ,БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ТЕЗИ КОИТО ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ ОСТАНАТ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХАМЕЛЕОНИ И ПОДМАЗВАЧИ АКО УСПЕЯТ ДА СЕ НАГОДЯТ.НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ И НЕ СЕ ПРЕКЛАНЯЙТЕ ПРЕД РАЗНИ ПИСКАНИЯ КАТО НА ….ОТ СТРАНА НА РАЗНИ БИВШИ ВЕЛИЧИЯ И ПАРТИИ. ВСИЧКИ ТАКА СА ДОШЛИ И ТАКА - ДОВИЖДАНЕ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/7/21 23:44

    Изгасна пурата.Пълна ревизия и затвар.Калинките в горско дженда вънка всички уво да няма прошка.Горските също да се сменят има много лентяи между тях нищо не работят.Някой не знаят за какво заплати зимат.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/7/21 07:20

    Gorskite v Benkovski sa nai golemite dalaveradji 5,6 koli darva izvozvats 1 pozvolitelno

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/7/21 08:07

    Да се назначават професионалисти,а не лизачи.Предложенията за назначавене да не идват от такива като Юсенката,а да се търсят можещи и знаещи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/7/21 10:07

    Колелото се върти,те бяха назначени вместо други ,вместо тях ще има други и т.н

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/7/21 11:03

    Господин Бакалов, досега да отсраните некадърниците бяха процесуално административвни които с регистрацията отпаднаха. Само в 4ри области които попадат към управляванотто от вас предприятие няма рокади при положение че има злоупотреби над 4000000лв докога ще търпите директора на горското в Крумовград което е превърнато в еднолично фамилно дружество. И вярно ли е че има солидни връзки както парадира в града и никой не може да го барне, дано почнете първо с него за да ви повярваме че нещо ще промените.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/7/21 11:16

    Da iuosnkata naznacava sicki postove v gorskoto i vav ucilihteto v Benkovski zaeno s rosen daje sega naznaciha nova cistacka v ucilihteto te dvamata sa dalaveradjite v ucilihteto

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/7/21 12:06

    ЍСПОМНЯМ СИ ПРЕДИ ГОДИНИ КОГАТО ЕСАТ САДЪК КАТО ЗАМ.ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ В КОМБИНА СЪС СУНАЯТ ПРЕМЕСТИХА В и К РАБОТНИЦИТЕ ОТ С.БЕНКОВСКИ В С. ЧОРБАДЖИЙСКО И В С.ТИХОМИР,А ГОРСКИТЕ ОТ С.БЕНКОВСКИ В ДРУГИ КИРКОВСКИ СЕЛА,НЕЗАВИСИМО,ЧЕ ТОГАВА ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ И РАБОТНИЦИ НЕ БЯХА ТОЛКОВО АКТИВНИ.И СЕГА ГОРСКИТЕ СА АБСОЛЮТНИ КУКЛИ НА КОНЦИ И 24 ЧАСА СА/БЯХА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ЮСЕНКАТА.ЗАТОВА АКО ИСКАМЕ ДА ПРЕСЕЧЕМ БРАКОНИЕРСКАТА СЕЧ,ИЛИ ДА ОПАЗИМ БЪЛГАРСКАТА ГОРА, ГОРСКИТЕ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕМЕСТЕНИ В ДРУГИ РАЙОНИ С НЯКОИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НА НЯКОИ ОТТЯХ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/7/21 12:24

    какво правят горско стопанство Джебел Светла там ли е защо не контролира Севдан гоския продава дърва без документ

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/7/21 13:13

    Sickite gorski van v Benkovski i naznaceni novi kadarni kadri stiga s tia gerbadjiski naznacenia ot uosinkata

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/8/21 16:47

    Да разровят и кирливите ризи на директора на ДГС Пазарджик,имаше 20писма изпратени при предишния ,,Б.Арабаджиев" и всичко се потули чрез него и Исаев.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.