Антон Пехливанов е новият директор на горското стопанство в Крумовград. Това е новината от Южноцентралното държавно предприятие, където новото ръководство на мегаструктурата започна смяната на директори на Държавни горски стопанства (ДГС) в Родопите.

До днес директор на ДГС в Крумовград беше Светослав Чолаков. Неговото място заема главният инженер на стопанството Антон Пехливанов.

В някои от ДГС-тата се очакват изненади с назначенията заради твърденията на зам.-директори и други служители, които твърдели, че са били „мачкани от старата власт“, "не са участвали в порочни схеми", не са "били дейни по време на избори в ползва на управляващата партия".

Смени ще има и в Кирково и Ардино.

Очаквайте подробностите

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/21 17:18

    Пехливанов е новия шеф.Чолаков е новия главен инженер.Често на печелившите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/7/21 17:20

    Новите горски шефове от ИТН се очакват до месец два.Сегашните са Временни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/21 17:35

    Този шеф няма ли достойнство? -да си излиза в Бюрото по труда

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/21 17:36

    Как смениха директор,който е бил в болнични?
    Къде е инспекцията по труда?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/7/21 17:41

    Б Р А В О! САМО ТАКА НО ОЩЕ ПО ДЪЛБОКО И ПО СРЕДНИТЕ НИВА ДА ИГРАЕ "БАДАНАРКАТА". ТЕЗИ Т.НАР. "СПЕЦИАЛИСТИ" И "РЪКОВОДИТЕЛИ" ТАКА СА ДОШЛИ И ТАКА ТРЯБВА ДА СИ ОТИДАТ. МАЛКИ И ПО- ГОЛЕМИ КАЛИНКИ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/7/21 18:01

    Мачкай Тонка мачкай герберска плът.Бъди строг но справедлив.Удриии бат Антонеее.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/7/21 18:15

    ЧЕСТИТО,и пълна ликвидация на калинките и кърлежите. След 12години диктатура и терор най после горското да оглави достоен и кадърен кадър Директор Успех.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/7/21 18:59

    Янчев кога?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/7/21 20:43

    Време беше

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/7/21 23:26

    Нови горски шефове това е ок.Но кога ще се правят ревизии на старите?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/7/21 23:28

    До 17:18 Пехливанов е кадърен и ще се справи перфектно като Директор но чобанина светлото като главен инженер едва ли,че той няма елементарна компютърна грамотност.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/7/21 00:05

    До 17 36 умник между уволнен и преназначен разлика май не правиш ама е нормално за калинка като теб. А що се касае до инспекцията по труда шефката е също от вашите калинки сезирайте я кой ви спира. Антоне газ до дупка бате недей да жалиш никой за да не изпаднеш в положение да съжаляваш знам че мисията ти е тежка но съм убеден че ще успееш.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/7/21 00:30

    Не е най добрият избор, но заради смяната става. Какво следва? Стопанство с най раздут щат. Стопанство сасипано от Тюрдиев и Добрива и Чолаков. Стопанство пълно с калинки. Нямат вина, но изпълняват и не разбират от работата си. Неделчо съвместно момче, но защо му трябваше герб. Следват агитаторите на герб- вранчев в ръководството на герб, Коцето в ръководството и жена му на работа в офиса на герб, няколко роднини на чолаков работят при него, снахата на альошката счетоводител, дъщерята на йоско кафадаров юрист консулт и п-л на оик, горския на Катранджиева в ръкав.на герб и омръзнал с агитирането на хората от селото, бизнеса горски на Аврен, владо хандев горски на девесилово съпруг на кметицата от герб тинчето в ръководството на герб, казълов, йовчо, добрев, брата на добрева -най приближените до герб и изпълнители на партийни поръчки. Ако Пехливанов не се освободи от тях те ще го провалят.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/7/21 08:32

    Най после изкараха и най големия бракониер в Крумовградската община Светослав Чолаков. Да полага доброволен труд за народа в парковете

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/7/21 09:53

    Антоне пред дилемата дали да опазиш калинките и да се саможертваш или да ги ликвидираш и да оцелееш избора е твой.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/7/21 09:54

    Антоне пред дилемата дали да опазиш калинките и да се саможертваш или да ги ликвидираш и да оцелееш избора е твой.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/7/21 10:38

    Ще отдъхне това горско. Тонка стабилен си ще успееш само напред и успех

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/7/21 13:27

    Във всяко стопанство има много калинки. Те не са виновни, но когато приемаш дадена работа трябва да се замислищ да ли си за нея и ставаш ли. В противен случай тормозиш себе си и службата. Особено ако си приел и си си дал гласа за герб в случая. После те изоставят като изразходван за техните цели. В горското има добри специалисти и новия директор трябва да ги преоткрие, а всички назначени преди година от офиса на герб/Тюрдиев и Добрева/ да бъдат освободени. Новооткритите щатове не са необходими, защото са открити под натиск от горепосочените. Така Д Г С Крумовград финансово ще се оздрави и работещите ще са доволни.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/7/21 13:36

    Най после това е добре, че ги махнаха. Но кога ще махнат гербаджиите и от общинските служби по земеделие, некадърниците Тюрдиеви, калинките Росита и компания. До кога ще ги търпим,да се махат вече.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/7/21 14:02

    Тюрдиев,ГЕРБЕДЖИЯТА КОЙТО РАЗПЛАКА МНОГО СЕМЕЙСТВА КАК СЕ ЧУВСТВА СЕГА?ЧОВЕК НА НЕГВО МЯСТО НЯМА ДА СЕ ПОКАЖЕ СРЕД ХОРАТА.МРЪСОТИИТЕ МУ КРАЙ НЯМАХА,СЕГА ДАНО ДА ТЕГЛИ И НЕКА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ ГОСПОД ЗАБАВЯ ,НО НЕЗАБРАВЯ.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/7/21 18:28

    Успех на новия директор.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.