„Това, което очаквах, се получи. „Апоел“ е много сериозен отбор. Очевадна бе разликата в класите. Едва в няколко момента успяхме да отговорим в мача“, обяви след загубата от израелския тим треньорът на „Арда 1924“ Николай Киров.

Припомняме, че „Апоел Беер-Шева“ спечели реванша с 4:0 и с общ резултат 6:0 продължава напред в евротурнира Лига на конференциите.

Треньор №1 на България посочи, че липсата на качество в отиграванията и скорост като цяло са проблем на българския футбол в момента.

„Хубавото е, че младите ни състезатели видяха разликите и как трябва да работят, за да се развиват в положителна посока. Моето желание на терена е да се надиграваме, още от 1-вата минута. Само така ще започнем да се учим и развиваме. 99 на сто от играчите ни са български момчета и това ще бъде и начинът да развиваме българския футбол“, отбеляза наставникът на "Сините от Кърджали".

Той е убеден, че тимът трябва да надгражда, за да постигне успехите от миналия сезон. Специалистът посочи, че „Арда 1924“ обезателно трябва да търси попълнение в крайната защита, защото „там не са добре нещата“.

Киров коментира и представянето на „Арда 1924“ в родното първенство.

“Запазихме си състава и сега целта е да надградим спрямо миналия сезон. Не подходихме добре откъм мотивация в мача с „Ботев“ (Враца), за което вина имаме и ние от треньорския щаб”, подчерта наставникът.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/21 07:47

    Щаба на отбора? Че такъв има ли? Киров-преди беше казал: "На европейска сцена ,може да се види истинското лице на Арда"-Е, видя се още в контролите , в мача срещу детската градина на Ботев , а сега...сега просто ви унижиха! Къде са новите централни защитници, плеймейкър и централен нападател? Няма нищо-защо? Кой го е ударил на уволнение?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/7/21 19:09

      Отдавна си познал къде ли се е скрил обиждащия защитаващ гном който все пише отдолу

      Изтриване
    2. Анонимен30/7/21 23:58

      Абе смешковци ко се напъвате да правите разбори и да ръси те мозък а тоя па с тея мелодрами просто ме разсмива от сърце, на какво се радвате паляци, имаме супер отбор със супер тренер арда е бил, е и ще бъде тънете си в злоба и жалкия ви живот пожелавам ви да сте здрави и да гледате как арда преуспява а вие да се изяждате от яд......,,,,!!! Малко точки и прочие препинателни знаци за учителя по Български


      Изтриване
    3. Анонимен31/7/21 00:46

      Тъй виждам типично нашенски,като сме на върха аплодисменти, а в трудни моменти започва надпрева по плюване. Ви не сте фенове вие сте срам за града единственото което се изисква от нас е подкрепа. Преди пет години на някой от нас минаваше ли му през ум ,че ще се случи подобно нещо...не нали, даже и да е било проектза година две изживяването е уникално. Вие Господине като имате пророчески способности защо настоятелно не уведомихте клуба , а анонимно сеете омраза. Престанете живеете си живота и оставете клуба нямаме нужда от такива фенове.

      Изтриване
  2. Анонимен30/7/21 09:10

    Браво момчета

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/21 12:22

    Palen proval. I v Djyubel da doydete shte yadete 3 gola. Banichkadjii ot Girdjali

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/21 18:13

    По-всичко личи ,че няма пари и спонсорът се е отгелил. И сега чакам всички ,които реваха по мен ,да започнат да мислят. А ви предупреждавах още преди два месеца. Ето защо нямаше пари за централен защитник и други класни играчи. Вълка си поигра малко и край!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.