Заваляха жалби за нарушаване на изборните правила в района. От „Има такъв народ“ са сезирали РИК и Областната дирекция на МВР.

В два от сигналите се посочва, че кметовете на селата Гъсково и Нановица стоят в секционните помещения, в близост до машините, наблюдавайки екраните и давайки напътствия на възрастни хора да гласуват за определена партия.

Подобни сигнали има и от други населени места в региона.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/7/21 10:13

    Пак няма да ми пуснат коментара знам за това няма да пиша

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/7/21 10:15

    Спира се изборния процес и въпроса е решен.
    Полицията се заема с кмета, отива на съд, получава определеното наказание и си сяда на дупето.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/7/21 10:26

    А бе селски пръчове, ДъПъСъ.Имахте цял месец на разположение да им кажете на стадото за Кой номер да гласуват.Вие се сетихте да ги инструктирате в последната минута на мача...Прости бяхте,прости сте и прости ще си останете...

    ОтговорИзтриване
  4. В Кирково е същото.Комисията се прави на разсеяна.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/7/21 11:12

    Поредните ревльовци! Мислят си, че са само те и трябва да се гласува само за тях!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/7/21 11:58

    В едно кирковско село на един завой, кметейшата пък е в комисията ...сиреч къде е кметът не е важно..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/7/21 11:59

    Още преди 2 седмици писах тук МВР да обърнат внимание на селските секции но кой да ме чуе

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/21 12:48

      Breh ti pishesh i MVR izpalniva ya po skromno de ....

      Изтриване
  8. Анонимен11/7/21 12:04

    Няма никакви чесни избори.На главата ти висят хората на статуквото.Дирекно наблюдават какво правиш.Всико е за сьжаление много тьжно . Няма да има промени. Застьпниците са до машините уж помагали.Много безотговорни и слаби членове на комисии.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/7/21 13:00

    Предлагам на следващите избори лично кметовете от ДПС да гласуват от името на „избирателите“... Хем по-бързо ще стане, хем няма да мъчат хората да ходят до секциите, хем в централата ще са рахат. Такива „избори“ и бай Тошо не беше се сетил да прави. Ма то е верно, че често учениците изпреварват учителя...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/7/21 14:08

    То на всички избори е така,кметовете правят далавери

    ОтговорИзтриване
  11. Моите уважения към възрастните!
    Абе,хора имахте достатъчно време да се научите как се гласува машинно,но явно така ви изнася!
    Незнаем,неможем,жалко е!
    Иначе да теглите пари от банкоматите,можете!
    Крайно време е неграмотните да нямат право на глас!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/7/21 21:38

    Какво очаквате от възрастните хора те нямат техническа грамотност, не са виновни, но имат правото да гласуват. Искате да стоят 1 ч. пред машината и да мислят какво да правят те знаят номера за който ще гласуват, но не знаят за техническите стъпки които да предприемат, за да упражнят правото си на глас. Членове на комисията са длъжни да ги напътстват словесно без да отидат при тях и видят гласа им. Така, че тези хора са виновни, а онези които въведоха задължително машинно гласуване. Те трябваше да въведат и задължително техническо ограмотяване на населението, щом искат избори с машини.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/21 21:40

      Неграмотните трябва да нямат право да гласуват. В България образованието е задължително и безплатно по конструкция. Който е Неграмотен не трябва да определя със продадения си глас, житието и битието на съвестните граждани на България.

      Изтриване
  13. Анонимен12/7/21 13:59

    като не ви се ходи да стоите цял ден като наблюдатели така ще е и следващия път. В по големите села по един наблюдател да има от града и ще ги е страх поне малко да правят глупости.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.