Въженият мост над Арда в Кърджали. 30 юли. Дъските ги няма, плуват по повърхността на Водното огледало. Наложително е преминаването по съоръжението да се осъществява с подскоци.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/7/21 13:41

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/7/21 15:33

    "Столица на толерантността" ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/21 17:41

    Къде си, кметеееее?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/21 18:36

    Депутатите Адлен и Байрам са обещали да издействат пари за нов мост ако бъдат избрани - чакаме.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/21 10:44

      Вече може и да са забравили...

      Изтриване
  5. Анонимен30/7/21 19:16

    Аз пък със сигурност знам, че част от дъските та ги чупят нарочно и се започна мантрата къде си, кмете. Не съм му адвокат, ама ние като живущи в този град си правим мизерии, за да плюем после управляващите, доникъде няма да стигнем. Добре, след 2 години ще си изберем нов и какво от това? Ще си хвърляме боклука от терасите, ще караме пили, ще рушим както и с каквото можем и ще ревем пак къде си, кмете. По социализма не смеехме дори да се изплюем на улицата, сега живеем в демократични времена и всеки се държи като враг на общото. Е, как да го кажа по-накратко - малък и изключително прост народ сме! И Господ да слезе, няма да ни угоди, нито ние ще започнем да се държим като бели хора в нормален град! Бъдете здрави и може да започнете да ме плюете и псувате.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Интересно, нашите съграждани като отидат в Германия, Холандия, Дания пазят чистота, и дума да не става нещо да счупят и повредят. Обаче тук ела да видиш какво става - боклука с торбичката и от терасата. СОЛЕНИ ГЛОБИ трябват. Докато не се бръкне дълбоко в джоба на всеки, който замърсява и руши, няма да има нищо здраво - ни мост, ни парк, ни междублоково пространство, ако го има още.

      Изтриване
  6. Анонимен30/7/21 20:17

    Да бе не само чупим дъските,правим дупките по асфалта и това желязо на новия мост ние го развалихме.И уличното осветление го развалихме.И затова,че сме най-бедни в ЕС сме виновни . Изобщо сме калпав народ и не си заслужаваме гениалните управници за което се разкайваме и молим за прошка!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/7/21 20:49

    Ако има такива дупки пред Общината гледката ще е неописуема. Чуждите фотографи ще се изтрепат да снимат.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/7/21 21:25

    Чупим дъските нарочно ли ???Ти май никога не си минавал по въжения мост ! Хайде погледни на каква изгнила основа са заковани отпреди 30 години и пак си напиши коментара. В кой век живеем, че не могат да сложат алуминиева основа на този скапан мост и да се приключи веднъж за винаги , но нейсе, трябва да се усвояват евросредства и милиони за водни огледала с вода от 3 педи пълна с утайка от фекалии. Ей тва е болната истина , за нищо не става скапания ни кмет . Честито нов мандат

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/21 12:07

    Шофирайки из "прекрасния" ни град и влизайки в поредната дупка, кой си мислите , че псувам!? Дали някой ще познае от първия път!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/21 15:25

    Родопи пиши за тези кучета в парк Арпезос Север, че са опасни. Ще ухапят пак някого. Да не минават хора от там. Спят даже вътре в шадраваните, под тези счупени дървени мостове. Моля те....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.