„Арда 1924“ игра слабо на „Арена Царско село“ и загуби от софийското Село. Срещата от 5-тия кръг в Efbet лига може да се хроникира и с друго изречение: "Царете" не се уплашиха от "Арда" и я нагазиха с 1:0.

В 29-ата минута Меси Музо от домакините направи рядко срещан пропуск, след като се възползва от грешка в отбраната на „Сините от Кърджали“ и се озова пред празна врата, но вместо от 5 метра да я прати в мрежата, халфът тресна греда.

В 50-ата минута „Царско село“ излезе напред след ефектен гол на Васил Шопов, който, засичайки от въздуха центрираната топка, я прати в мрежата зад Иван Караджов.

До последния съдийски сигнал „сините“ пробваха различни комбинации в атака и имаха възможности за изравняване, но Делев, Йорданов и Жуниньо „нямаха ден“.

С победа, равен и загуба, „Арда 1924“ е 8-ми във временното класиране с актив от 4 точки и голова разлика 2:1.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/8/21 21:06

    За какъв ден иде реч,бре,когато са мишки на терена. Откога ви говоря ,че са го ударили на уволнение, а и ръководството избяга,а някой от феновете още пеят "Само Арда"? Арда беше някога,сега е на доизживяване! Нещо да ми кажеш,Киров?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/8/21 21:16

    Много слаб мач. Нещо става с АРДА. ТО ЩЕ СЕ ЧУЕ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/8/21 22:41

    Абе измислени фенове криите се по дупките и гледайте бундеслигата или чернооче изпъзнявате само за плюване

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/8/21 23:25

    Ало стига сте коментирали глупости..
    Мач в който нямахме късмет,много пропуски...Добро представяне и незаслужена загуба на вълците..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/8/21 23:39

    Арда марда това е доган си има лудогорец за кво му е арда

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/8/21 09:38

    За нищо не става арда бойларъ даже не е селски отбор да напуснат всички до един и да закрият клуба

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.